Precampania electorală a PSD a dat STARTUL la Bârlad!

de Crina Buta


Pe 31 martie, pe platoul din Centrul orașului,
 a luat startul precampania electorală a Partidului Social Democrat (PSD) Vaslui, unde a fost prezentă conducerea acestei organizații puternice din județ. S-au facut pregătiri pentru alegerile locale din acest an, fiind solicitate semnături pentru data importanta din 9 iunie.Totul s-a derulat într-o atmosferă de adevărată sărbătoare.

La Barlad, astazi a fost prezent Ciprian Trifan, Dumitru Boroș ,alaturi de deputatul Adrian Solomon, senatorul Iulian Mihail Bîca. La cortul amplasat pe platoul din centrul orasului Bârlad,au fost prezenți si consilierii locali bârlădeni care vor să candideze din nou alaturi de primarul Dumitru Boros din Barlad.


Printre ei au fost Carmen Dima, Mihai Zugravu, Liviu Luca, Leonte Mircea, Geanina Vulpe, Adrian Bobeica și Georgica Motrea. Cat a durat actiunea astazi, sute de bârlădeni au semnat ca vor vota cu PSD la alegerile locale din data de 9 iunie. 

Trebuie spus că toate propunerile de candidaturi pentru functia de primar propuse zilele trecute au fost și ele aprobate de catre membrii celui mai important for de conducere judetean al PSD, candidaturi care raman valabile pana la alegerile din iunie, nemaifiind nevoie de o confirmare din partea structurilor centrale ale partidului.

„Este un an electoral complet, cu toate tipurile de alegeri, pe care si-l doreste orice om politic macar odata in viata. Din luna aprilie, vom intra in linie dreapta pentru campania electorala si sunt convins ca, impreuna cu colegii din Biroul Politic Judetean al Organizatiei PSD Vaslui, am luat cele mai bune decizii privind candidații la conducerea primariilor. Sunt sigur ca, dat fiind calitatea candidaților nostri, vom obține cele mai bune rezultate la aceste alegeri locale. În perioada viitoare, vom pregati si listele de consilieri locali pentru fiecare primarie, astfel incat sa avem cei mai buni candidati si sa obtinem cele mai bune rezultate la viitorul scrutin, a declarat, cu aceasta ocazie, deputatul Adrian Solomon, presedintele Organizatiei judetene PSD Vaslui.

Citeste si

Mâine se oprește apa în Podeni și Munteni! Se realizează conexiuni la rețele de apă!

Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad , aduce la cunoștință bârlădenilor că în data de 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *