Facturi mai mici la încălzire pentru blocurile ANL din Bârlad

Vești bune pentru chiriașii ANL din Bârlad, care din noiembrie au plătit facturi uriașe pentru încălzire. E.ON a înștiințat societatea CUP SA Bârlad, cea care furnizează agentul termic la blocurile ANL din oraș, că pentru luna ianuarie facturile la gaz metan vor fi mai mici.

Conform adresei E.ON, se va opera o reducere a prețului cu 49 lei/Megawatt, ceea ce înseamnă o reducere de 63 lei / gigacalorie.

Compania de Utilități Publice (CUP) a solicitat Consiliului Local aprobarea noului tarif, fapt pentru care a fost convocată ieri o ședință de îndată. Urgența este motivată de faptul că până la sfârșitul acestei luni era nevoie de aporbarea noului tarif, pentru ca SC CUP să poată factura consumul din luna ianuarie la blocurile ANL.

Este posibil ca și luna viitoare tariful la gigacalorie să fie din nou diminuat cu un anumit procent. (M.N.)

Citeste si

Începe marea asfaltarea a satului Iana!

Crina BUTA La Primaria comunei Iana  este în curs de licitație unul dintre marele proiecte …

Un comentariu

  1. Sa iau E-onul in viata ….. ce reduceri , ” mananca numai bors ” astia de la ion . anul trecut plateam 450 lei – 500 lei la consum de 320 mc, iar anul asta platesc la un consum mediu 270-300 mc undeva la 1100 lei ….scumpire de 600 lei si de 3 luni imi vin numai regularizari de anul trecut . Mai ales ca dau citirea la timp pe aplicatie si plata la zi . ce reducere frate ca ne-am saturat sa ne fure toata lumea in tara asta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *