Polițiștii bârlădeni, vicecampioni la fotbal

Echipa de fotbal formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad a ieșit pe locul al doilea la un turneu de fotbal organizat cu ocazia Zilei Naționale a României.

Ieri, 28 noiembrie, Baza Sportivă a Liceului cu Program Sportiv Vaslui a găzduit turneul de fotbal organizat de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui și CS Dinamo Vaslui, cu ocazia Zilei Naționale a României, ce va fi sărbătorită pe 1 Decembrie.

Este vorba despre o competiție la care au luat parte opt echipe din județ, respectiv Poliția Municipiului Bârlad, Politia Municipiului Huși, Politia Municipiului Vaslui 1, Poliția Municipiului Vaslui 2,IPJ1,IPJ2,Poliția Negrești,Sectia 3 Politia Rurală,împărțite în două grupe. Astfel, după câteva ore, timp în care fiecare echipă a jucat cu fiecare, în finala mare s-au întâlnit reprezentativele IPJ Vaslui și Poliției Municipale Bârlad.

Pentru că, la finele minutelor regulamentare scorul de pe tabela de marcaj arăta 1-1, câștigătoarea turneului s-a decis în urma loviturilor de la 11 metri. Mai exact a șapte lovituri de departajare. Așa se face că polițiștii vasluieni i-au învins „la mustață” pe cei bârlădeni, luându-și astfel revanșa pentru faptul că, în primăvară, cu ocazia turneului de fotbal dedicat Zilei Poliției Române (25 martie), cupa a fost câștigată de fotbaliștii Poliției Municipale Bârlad.

Citeste si

Canotorul Constantin Filip, participant activ la Campania „Sânge de campion”

Dumeșteanul Constantin Filip, campion balcanic și vicecampion european la canotaj în 2023, categoria Juniori, se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *