Sute de copii, distrați și instruiți de polițiștii rutieri din Bârlad

Astăzi, timp de câteva ore, sute de copii din Bârlad și comunele limitrofe au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului pe aleile Grădinii Publice Bârlad. Inițiativa le-a aparținut polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Bârlad și fotbaliștilor din cadrul Grupului „Select” Bârlad, care au dorit să îi răsfețe pe cei mici cu diverse activități în aer liber, dar și să-i învețe principalele reguli de circulație.

„Sărbătoriții zilei s-au jucat, dar au și învățat! Grădina Publică din Bârlad a răsunat de glasurile cristaline ale copiilor care au ales să-și petreacă ziua de 1 iunie într-un mod educativ, dar și plăcut. La inițiativa Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale Bârlad și a Grupului «Select», 120 de copii din comuna Ibănești au fost invitați să-și petreacă ziua în Grădina Publică. Inițiatorii acestei acțiuni au dorit să le atragă atenția asupra pericolelor la care se expun când nu se asigură atunci când traversează strada, dar le-au explicat și cum pot evita să devină victime ale accidentelor rutiere. Polițiștii au dorit să tragă un semnal de alarmă, mai ales că, în ultima perioadă, victime ale accidentelor rutiere au fost copii, iar vacanța de vară se apropie cu pași repezi”, ne-a declarat Daniel Buzamăt, managerul SC Reiser SA, care le-a oferit premii dulci micuților.

Acesta a precizat că, după cele câteva ore de distracție și voie bună, copiii au primit dulciuri și din partea organizatorilor activității.

„Sponsorii care ne-au susținut în această inițiativă de a-i răsfăța pe micuți sunt firmele: Prismat Trans SRL, Comcereal SA, Kredianis SRL și La Țuțu Gogoșerie Patiserie”, spun oficialii ACS „Select” Bârlad, care au contribuit cu jumătate din suma strânsă pentru cadourile dulci oferite copiilor”,ne-a declarat George Sava, Șeful Biroului Poliției Rutiere Bârlad.

Citeste si

Mâine se oprește apa în Podeni și Munteni! Se realizează conexiuni la rețele de apă!

Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad , aduce la cunoștință bârlădenilor că în data de 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *