Alți doi fotbaliști de la Atletic Club Bârlad, convocați la selecția națională

Fotbaliștii Matei Trif (U12) și Tudor Domințeanu (U13), legitimați la Atletic Club Bârlad, au fost convocați de oficialii Federației Române de Fotbal (FRF) pentru a participa la etapa finală a Campionatului Național, ediția 2021-2022.

Oficialii Atletic Club Bârlad au anunțat vineri, 17 iunie, că, după convocarea sportivului Teodor Călin (U14) la etapa finală a „Turneului speranțelor”, clubul a fost înștiințat despre convocarea altor doi jucători.

„Alți doi copii crescuți de clubul nostru ajung la selecția finală. După convocarea lui Teo, la 2008, a venit rândul lui Tudor Domințeanu, la 2009, și Matei Trif, la 2010, să ne reprezinte la faza finală de selecție. Astfel, avem copii prezenți la fiecare categorie la care am participat. Felicitări, băieți! Este meritul vostru! Baftă multă în continuare!”, scrie Victor Cozma, antrenorul echipei Atletic Bârlad, pe contul său de socializare.

Așa cum se arată în convocările primite din partea lui Adi-Ionuț Racoviță, referent zonal al FRF, Departamentul de Scouting, atât Matei Trif (născut în 2010 – categoria U12) cât și Tudor Dimințeanu (născut în 2009 – categoria U13) au intrat în atenția FRF pentru etapa finală a Campionatului Național U12, respectiv etapa finală a Campionatului Național U13, ediția 2021-2022, ce se desfășoară în aceste zile, în localitatea Govora, județul Vâlcea.

Selecția la categoria U13 se desfășoară între 20-21 iunie, iar cea la categoria U12 – între 21-22 iunie, pe stadionul CSM Râmnicu Vâlcea (teren natural).

La ambele categorii de vârstă, selecția este organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal Vâlcea. (Adriana SUSNEA)

 

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *