Bârladul va fi reprezentat de șase gimnaste la Campionatul Național de la Bacău

La această ediție a Campionatului Național de Gimnastică al Junioarelor III, II și I, ce va avea loc săptămâna viitoare la Bacău, CSS Bârlad va fi reprezentat de șase gimnaste, respectiv cinci în vârstă de 9 ani și una de 13 ani.

Pe data de 26 noiembrie, va debuta o nouă ediție a Campionatului Național de Gimnastică Artistică Feminină Individual al Junioarelor III, II și I – etapa finală. Concursul va avea loc în Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu” Bacău, între 26-27 noiembrie, la start fiind aliniate cele mai bune gimnaste de la cluburi din întreaga țară, ce se vor întrece atât la individual compus, cât și pe aparate.

Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad va fi reprezentat de șase sportive, împărțite pe două categorii. Astfel, la categoria Junioare III, Nivel 7 (9 ani) vor concura cinci sportive. Acestea sunt: Miriam Giușcă, Maria Costan, Ecaterina Căldăraru, Alexandra Balan și Giulia Cișmaru. De asemenea, de la categoria Junioare I, Nivel 3 (13 ani) va participă Andra Donose. Micuțele se pregătesc sub îndrumarea profesorilor Liviu Iordache, Ana Maria Iordache și George Crupenschi.

De altfel, antrenoarea Ana Maria Iordache și Daniela Trică, până anul trecut una dintre gimnastele de viitor ale Bârladului, vor participa în calitate de arbitre la acest campionat.

Deși, până acum, nu a fost dat publicității programul detaliat al campionatului, ca de fiecare dată, competiția va începe cu concursul la individual compus, urmând ca, în funcție de rezultatele obținute de sportive, să aibă loc și finalele pe aparate, la care se vor califica cele mai bune sportive. (Adriana SUSNEA)

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *