Premianții din Șuletea, răsplătiți cu un sejur la mare

Pentru al nouălea an consecutiv, excepție făcând 2020, când pandemia a „blocat” toate manifestările cu mai multe persoane, elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură din comuna Șuletea vor fi răsplătiți cu o mini-vacanță pe litoralul românesc. Este vorba despre 36 de elevi din clasele I-VIII, din localitățile Rășcani, Jigălia, Fedești și Șuletea, care s-au străduit pe parcursul întregului an școlar 2021-2022 să învețe cât mai bine și în ideea că vor putea beneficia de un sejur gratuit la mare.

Spre deosebire de anii precedenți, când au putut face plajă și s-au bălăcit în voie în stațiunea Năvodari, unde le-au fost asigurate cazarea și masa, acum distracția „se mută” în Eforie Nord, unde vor sta la un hotel de trei stele. Inițiativa aparține autorităților locale, în speță primarului Ciprian Robert Tamaș, căruia i-a venit această idee pentru a-i stimula pe copii să învețe cât mai bine.

Bună ziua, dragi copii! Vă fac cunoscută locația unde veți merge la mare la începutul lunii viitoare! Prezentarea ne-a făcut-o chiar managerul Ionuț Mihai, un om deosebit, care are rădăcini adânci în comuna noastră: «Hotelul are trei stele, a fost renovat în 2021și abia așteaptă să întâmpine oaspeții cu un aer nou, modern și cu tot confortul necesar. Situat la 20 de metri de plajă, poziționarea este ideală. Hotel Pasha este un hotel cu tot confortul, ce oferă camere și junior suites cu vedere la mare, la doi pași de plajă, direct pe faleza din Eforie Nord. Toate camerele sunt dotate cu TV, uscator de păr, climatizare, telefon. Prânzul sau cina le veți putea lua la restaurantul Hotelului Pasha, pe faleza din Eforie Nord, cu vedere la mare și chiar lângă plajă. Veți servi preparate culinare senzaționale, pregătite atent în bucătăria noastră cu ingrediente proaspete, totul într-o prezentare ireproșabilă». Pentru mai multe detalii, aștept părinții celor 36 de elevi premianți care vor beneficia de această excursie oferită de Primăria și Consiliul Local Șuletea la primărie, marți, 21 iunie, la ora 9.30. Dacă vor mai fi copii interesați să meargă la mare, părinții sau frații mai mari le vor putea achita sejurul de 4 zile și 3 nopți, iar transportul îl vom asigura noi. Prețul pachetului se va face în funcție de numărul copiilor. Vacanță frumoasă tuturor și sejur de excepție vă doresc!”, este mesajul postat de primarul Ciprian Robert Tamaș pe rețelele de socializare pe data de 19 iunie. (Adriana SUSNEA)

Citeste si

Week-end antrenant pentru vasluieni: proiecție de film, festival de artă și flash-mob de dans popular

Pentru că tot suntem la începutul sezonului estival, pentru acest week-end, autoritățile vasluiene au pregătit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.