Asociația bârlădeană „Bună Ziua, Copii din România!” caută voluntari

Conducerea Asociației „Bună Ziua, Copii din România!”, un ONG din Bârlad axat pe sprijinirea copiilor, tinerilor și a familiilor ce au nevoie de susținere, caută noi voluntari care să ajute la implementarea proiectelor derulate de membrii și actualii voluntari. Invitația de a li se alătura este adresată tinerilor, în special liceenilor, și a fost făcută prin intermediul unei postări pe pagina oficială de socializare a ONG-ului.

„Recrutăm voluntari! Ești elev de liceu, îți place să interacționezi cu copiii, dispui de câteva ore libere pe săptămână și dorești să te implici în activități educaționale și ludice? Te invităm în echipa noastră! Care sunt beneficiile implicării tale ca voluntar/ă: • familiarizarea cu mediul ONG; • interacțiunea directă cu copiii; • ocazia de a te împrieteni cu mulți alți voluntari simpatici; • dezvoltarea creativității; • adeverință / certificat de voluntariat. Dacă ești interesat și vrei să afli mai multe detalii, ne poți contacta la adresa de email contact@bunaziuacopii.ro sau la numărul de telefon 0771.286.593”, este invitația adresată liceenilor bârlădeni.

Asociația „Bună Ziua, Copii din România!” este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în Bârlad pe 22 noiembrie 1999, la iniţiativa unui grup de voluntari olandezi care au venit în România cu dorinţa de a ajuta copiii din centrele de plasament şi instituţiile statului responsabile de îngrijirea şi creşterea acestora. De mai bine de 22 de ani, membrii Asociației sunt preocupați de dezvoltarea armonioasă a copilului, de întărirea rolului familiei, ONG-ul fiind implicat în mod constant în sprijinirea familiei și prevenirea separării copilului de familie, susținând reforma în serviciile sociale de intervenție și prevenire. (Adriana SUSNEA)

Citeste si

Week-end antrenant pentru vasluieni: proiecție de film, festival de artă și flash-mob de dans popular

Pentru că tot suntem la începutul sezonului estival, pentru acest week-end, autoritățile vasluiene au pregătit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.