Polițiștii bârlădeni au castigat turneul de minifotbal al MAI Vaslui

Crina BUTA
Politia Municipiului Bârlad a câștigat la competiția de fotbal, organizată pe 15 martie, cu prilejul zilei Poliției Române. La turneu au luat parte cele mai bune șase echipe din cadrul IPJ Vaslui, formate din polițiști din cadrul instituției . Asociația sportivă a IPJ Vaslui a organizat competiții sportive pe mai multe ramuri cu ocazia Zilei MAI de pe 25 martie, iar vinererea trecută a avut loc finala în baza sportivă “Dan Arena” Vaslui, pe teren sintetic.


În final, cei mai buni s-au dovedit a fi fotbaliștii care au reprezentat Politia Municipală Bârlad, ce au castigat trofeul (locul I). De altfel, nu a fost o surpriză pentru nimeni, întrucat, în ultimii ani, tot polițiștii bârlădeni au reusit săi revendice trofeele de la turneele de fotbal organizate pentru polițiștii vasluieni.  Podiumul a fost completat de echipa Poliției Huși(locul II) si de cea a Inspectoratului Poliției Județului Vaslui (locul III).

 

Pe 15 martie, “Dan Arena” a găzduit competiția de fotbal, la care au luat parte șase echipe ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne Vaslui. Astfel, pe parcursul câtorva ore, s-au întrecut: Politia Municipiului Barlad, Politia Sectia Rurală nr. 3rlad, IPJ Vaslui, Old Boys Vaslui, Politia Huși și Politia Negresti. Locul I a fost ocupat așadar de Poliția Municipala Bârlad!


Ca și în anii precedenți, festivitatea de premiere va avea loc pe data de 25 martie, cand se vor încheia manifestarile aniversare dedicate Zilei Poliției Române.

Citeste si

Mâine se oprește apa în Podeni și Munteni! Se realizează conexiuni la rețele de apă!

Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad , aduce la cunoștință bârlădenilor că în data de 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *