Jucător nou la echipa de handbal a CSM Vaslui

 

La câteva zile de la anunțul legitimării la echipa de handbal a CSM Vaslui a doi noi portari experimentați, oficialii clubului au revenit cu un nou anunț referitor la „achiziționarea” unui alt jucător. Este vorba despre Ciprian Aungurenci (25 ani), care a fost transferat de la CSM Oradea, echipă care a evoluat la turneul de promovare în Liga Zimbrilor. Acesta are o înălțime de 1.90 metri și o greutate de 92 de kilograme și evoluează pe post de extremă dreapta.

Originar din Mihăileni, județul Botoșani, Ciprian Aungurenci a deprins tainele jocului de handbal la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, acolo unde a fost legitimat între 2013 și 2016. În vara anului 2016, s-a transferat la CSM București, acolo unde a debutat și în Liga Zimbrilor. De asemenea, el aevoluat în Challenge Cup pe parcursul sezonului 2019/2020, respectiv în Cupa EHF pe parcursul sezonului 2020/2021, unde a avansat în optimile de finală. A fost vicecampion național de Juniori I în 2017, alături de formația bucureșteană. Ciprian a fost convocat la loturile naționale juvenile în 2014, 2017 și 2018. De altfel, el a participat la Campionatul European de Tineret. Ciprian Aungurenci a mai evoluat la CSM Alexandria, în Liga Națională”, au anunțat reprezentanții CSM Vaslui.

În ceea ce-i privește pe cei doi noi portari, aceștia sunt: sighișoreanul Adrian Țenghea (32 ani) și muntenegreanul Danilo Mihaljevic (26 ani).

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *