Echipa de handbal a CSM Vaslui are doi portari noi

Din aceste zile, poarta echipei de handbal a CSM Vaslui va fi apărată de doi noi portari cu experiență, inclusiv internațională: sighișoreanul Adrian Țenghea (32 ani) și muntenegreanul Danilo Mihaljevic (26 ani).

 

Oficialii CSM Vaslui au anunțat, în această săptămână, că echipa de handbal a clubului a reușit transferul a doi noi portari cu experiență. Primul este Adrian Țenghea, legitimat de curând la CSM Vaslui, un jucător cu vechi state de serviciu în Liga Zimbrilor, dar și în străinătate. În vârstă de 32 de ani, Țenghea a jucat în sezonul precedent la CSM Sighișoara, tot în Liga Zimbrilor.

Noul nostru portar a evoluat și în străinătate, la formația Coks (Finlanda). Originar din Sighișoara, el a fost selecționat în perioada junioratului la Centrul Național de Excelență din orașul său natal, după care s-a transferat la Steaua București. Adrian a mai apărat poarta echipei AHC Potaissa Turda, cu care a obținut medalia de bronz în Liga Zimbrilor, a fost finalist în Supercupa României, în 2016, și a fost finalist în EHF EuroChallenge, în 2017. Medalie de bronz în campionatul românesc a mai obținut și cu Minaur Baia Mare. De-a lungul carierei, a mai evoluat la Energia Târgu Jiu, CSM Făgăraș și CSM Oradea. Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității București și deține un masterat în management sportiv”, au anunțat reprezentanții CSM Vaslui.

Al doilea jucător legitimat la echipa vasluiană este Danilo Mihaljevic, un portar cu experiență internațională, ce vine din Muntenegru. Acesta are 26 de ani și are apariții la naționala țării sale de juniori, tineret și seniori. În sezonul trecut,Mihaljevic a evoluat în prima ligă din Macedonia, la Tinex Prolet.

În CV, Mihaljevic are evoluții la mai multe echipe muntenegrene, dar și în mai multe cluburi din străinătate, precum Porec din Croația, Zeleznicar Nis din Serbia, Setubal din Portugalia și Piotrkovjanin Tribulanski din Polonia.

Vine să întărească echipa și va alcătui trio-ul de portar împreună cu Adrian Țenghea și Eduard Cioată”, au mai transmis oficialii CSM Vaslui.

Trebuie spus că, tot în luna iunie, aceștia au anunțat că Gabriel Armanu este noul antrenor principal al echipei vasluiene de handbal.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *