Deputatul Popica, alături de cetățenii județului și după campanie

Chiar dacă alegerile locale au trecut de mai bine de două săptămâni, deputatul social-democrat Eduard-Andrei Popica dorește să îi informeze pe cetățenii din județ că va continua să fie alături de ei, așa cum a fost și în campania electorală, când a „luat la pas” toate comunele, dar și în ultimii patru ani.

Parlamentarul le transmite că le va sta la dispoziție și în continuare tuturor celor care vin la el în audiență cu diverse probleme, dar, totodată, le și mulțumește tuturor vasluienilor care, la alegerile din 9 iunie, au mers la urne și au votat, dovedind astfel că nu au dorit ca alții să le decidă soarta în anii 2024-2028.

Le mulțumesc tuturor celor care au profitat de dreptul lor constituțional și, pe 9 iunie, au mers la vot. Indiferent de formațiunea politică pe care au pus ștampila, important este că nu au stat acasă, ci au mers la secțiile de votare și au votat. Evident, le muumesc și tuturor vasluienilor care au preferat PSD-ul în detrimentul altor partide, pentru că, la acest scrutin, PSD a obținut un rezultat foarte bun”, a precizat deputatul Popica.

De menționat că, la alegerile locale din 9 iunie, social-democrații au câștigat 63 de primării din județ, respectiv din municipiile Vaslui, Bârlad și Huși, orașul Murgeni și 59 din cele 81 de comune.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *