A doua serie de elevi se înscriu la tabăra gratuită a Centrului Județean de Excelență Vaslui

Elevii înscriși în cadrul Centrului Județean de Excelență (CJE) Vaslui, zonele Vaslui, Bârlad și Huși, care nu au reușit să ia un loc în tabăra gratuită „Excelența – vara 2024”, care se va desfășura la mijlocul lui iulie, la Resort „Nemeth” din Sovata, se pot înscrie pentru seria a doua a taberei. Aceasta va avea loc între 29 iulie – 2 august, la Complexul turistic „Toaca Bellevue” din Gura Humorului. Tabăra este organizată de CJE Vaslui și finanțată de consiliile locale din cele trei municipii.

Pe 20 iunie, la CJE Vaslui au început înscrierile pentru cea de-a doua serie a taberei gratuite „Excelența – vara 2024”, dedicată elevilor care frecventează centrele zonale Vaslui, Bârlad și Huși. Dacă, în cazul primei serii, elevii performanți ai CJE Vaslui vor merge în tabără între 7-12 iulie, la Resort „Nemeth” din Sovata, pentru seria a doua, tabăra se va desfășura între 29 iulie – 2 august, la Complexul turistic „Toaca Bellevue” din Gura Humorului. Elevii care frecventează cercurile CJE și care care îndeplinesc condițiile sunt îndemnați să se înscrie la tabăra de mișcare și dezvoltare personală pentru a beneficia de mișcare, sport și sănătate.

Tabăra este destinată elevilor Centrului Județean de Excelență Vaslui care au obținut rezultate deosebite în anul școlar 2023-2024 și care nu au fost selecționați pentru seria I a taberei «Excelența – vara 2024». Înscrierile se fac la secretariatul Centrului Județean de Excelență Vaslui, în perioada 25 iunie – 2 iulie. Există două moduri de înscriere:

1) prin menținerea portofoliului depus pentru seria I, în cazul în care elevul nu a fost admis în această serie; în această situație, este necesară doar confirmarea pe mail a participării la adresa excelentavs@gmail.com până pe 2 iulie și prezența la instructajul organizat înaintea plecării în tabără;

2) elevii care nu au participat la selecția pentru seria I a taberei pot depune un portofoliu în vederea selecției în seria a II-a a taberei «Excelența 2024», care se va desfășura la Gura Humorului, la Complex «Toaca Bellevue» în perioada 29 iulie – 2 august 2024”,  au precizat reprezentanții CJE Vaslui.

Aceștia mai spun că portofoliul va cuprinde:

a) adeverința semnată de profesorul coordonator de la Centrul de Excelență Vaslui și vizată de inspectorul școlar de specialitate;

b) fișa de înscriere, completată de părinții/tutorii elevului;

c) copiile diplomelor / premiilor / adeverințelor / documentelor atestând partciparea la competițiile menționate în adeverința de la punctul a).

Toate documentele necesare înscrierii pot fi descărcate la link-ul:https://drive.google.com/drive/folders/1wZSX_Bjq-wTjtsRXsejMtbAAhETbTKA5.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *