Un bârlădean a fost omorât de tren, aproape de intrarea în stația CFR

Tragedie în Bârlad! La câteva ore de la desfășurarea de către pompierii bârlădeni a unui exercițiu intitulat „Misiuni de salvare contracronometru pentru limitarea și înlăturarea urmărilor unui accident deosebit de grav produs pe căile de comunicație – Gara CFR Bârlad”, un localnic și-a pierdut viața aproape de stația CFR Bârlad.

Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16.30, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona sediului Direcției Saniatre Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui, victimă fiind un pensionar din Bârlad. Potrivit polițiștilor care au fost solicitați să efectueze cercetări la fața locului, bărbatul nu a fost efectiv călcat de tren, ci mai degrabă a fost izbit de suflul garniturii ce se apropia cu viteză. Astfel, în timp ce acesta încerca să traverseze linia ferată, a fost izbit de suflul puternic și a căzut cu capul de beton, în zona barierei.

Imediat, la fața locului a fost trimisă o ambulanță C2 cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui – Substația Bârlad. Din păcate, echipajul l-a găsit decedat, nemaifiind necesare manevre de resuscitare.

„Astăzi, 20.09.2022, ora 16.21, Biroul Județean de Poliției Transporturi Vaslui, a fost sesizat, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la intrarea în gara CFR din municipiul Bârlad, un bărbat ar fi fost acroșat de trenul InterRegio 1662, care circula pe ruta Iași – București. Ulterior producerii evenimentului, persoana vătămată, un bărbat de 67 de ani, din municipiul Bârlad, a decedat. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul barbatului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. (Adriana SUSNEA)

Citeste si

O adolescentă de 16 ani din Vaslui a murit intoxicată cu monoxid de carbon

Tragedie în familia unei minore în vârstă de 16 ani, din Vaslui. În aceasta seară, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.