Teatrul „V. I. Popa” Bârlad intră în vacanță: ultimele două reprezentații ale stagiunii!

Începând de săptămâna viitoare, trupa de artiști a Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad va intra într-o binemeritată vacanță de vară. Acum însă, pe final de stagiune 2021-2022, când actorii sunt pe picior de plecare, aceștia îi invită pe iubitorii de spectacole live la ultimele două reprezentații ale sezonului. Este vorba despre „O noapte furtunoasă”, ce va fi jucată mâine, și „Slugă la doi stăpâni”, ce va fi jucată sâmbătă.

„Vă așteptăm la «O noapte furtunoasă», de Ion luca Caragiale, promițându-vă o «furtună» de râsete la care veți răspunde, bineînțeles, cu o «furtună» de aplauze! Joi, 16 iunie, de la 18.30, vă invităm la ultima reprezentație (din această stagiune!) a celui mai celebru și iubit text scris de Caragiale. Vizionare plăcută celor care vor alege comedia! Rezervări pot fi făcute la numerele de telefon 0728.842.240 (Felicia Strat) și 0770.954.887 (Ioana Negru)”, este invitația lansată de reprezentanții teatrului pe pagina oficială de socializare a instituției.

Pe scenă vor urma următorii actori: Sorin Ghiorghe, Alex Savu, George Sobolevschi, Ramona Părpăliță, Cristian Todică, Petronela Ene și Irina Grăjdeanu. Regia artistică este semnată de Marcel Anghel, iar scenografia de Sandu Maftei.

„Cine nu poate veni joi, 16 iunie, la spectacolul «O noapte furtunoasă», de Ion luca Caragiale, este invitat sâmbătă, 18 iunie, de la 18.30, să se bucure de o altă comedie, la fel de savuroasă: «Slugă la doi stăpâni», de Carlo Goldoni! Vă așteptăm cu mare drag!”, este mesajul cu care au revenit reprezentanții teatrului după o oră.

Din distribuția piesei „Slugă la doi stăpâni” fac parte actorii: Cristian Todică, Oana Florea, Sorin Ghiorghe, Simon Salcă Jr., Diana Hatmanu, Lucian Arhire, George Sobolevschi, Irina Cocea și Alexandru Savu. Regia artistică este semnată de Bogdan Hușanu, iar scenografia de Sandu Maftei. (Adriana SUSNEA)

Citeste si

Week-end antrenant pentru vasluieni: proiecție de film, festival de artă și flash-mob de dans popular

Pentru că tot suntem la începutul sezonului estival, pentru acest week-end, autoritățile vasluiene au pregătit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.