Nicio stradă fără asfalt în Bârlad”, promite Marius Iamandi, candidatul PUSL Bârlad

Cu o vechime de peste 20 de ani în politica locală bârlădeană, Marius Iamandi a decis să candideze pentru primaria municipiului Bârlad din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL).  Desi a preluat de putin timp frâiele organizației judetene a PUSL, Marius Iamandi a reusit sa infiinteze 52 de organizatii ale partidului, sa aiba candidati atat pentru primariile de oras, de comune, precum si liste de consilieri pentru alegerile care bat la usa.

Vasluienii si bârlădenii trebuie sa cunoască faptul ca PUSL, partidul lui Cristian Popescu Piedone, are reprezentanți în județul Vaslui asa cum trebuie, a declarat Marius Iamandi in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul partidului. Este vorba despre Conferinta Judeteana a PUSL Vaslui, unde în prezenta a peste 300 de delegati, Marius Iamandi Raianu a fost ales presedintele organizatiei, cel care va si candida din partea umanistilor la functia de primar al municipiului Barlad. Echipat cu vesta si sapca“Piedone Style”, Marius Iamandi Raianu a anuntat ca trece de la vorbe la fapte pentru a schimba în bine fata Barladului, iar prima promisiunea a fost ca in urmatorii patru ani, nu va exista nicio strada fara asfalt.

Dupa data de 9 iunie, vom trece cu totii la treaba. Sunt convins ca toti oamenii ne voteaza ca sa facem fapte, nu vorbe, a declarat presedintele organizatiei vasluiene PUSL.


 Imi doresc sa fiu în contact cu bârlădenii. Impreuna sa punem calul sa traga la caruta (n.r. sigla partidului este formata din imaginea unui cal alb impreuna cu acronimele partidului). Voi fi pe strazile orasului cu polobocul ( cumpana) pentru ca nicio lucrare nu a fost executata<< ca la carte>>. Sunt hotarat sa trec la treaba imediat cum barladenii ma vor vota, a mai declarat Marius Iamandi.

Marius Iamandi  a prezentat „armele” din garderoba sa dupa ce va fi ales de barladeni!

In cadrul aceleasi conferinte de presa, acesta a prezentat si armele spune el, care vor fi nelipsite din garderoba zilnica a noului primar. Este vorba de o vesta portocalie, nu verde, pentru ca aceasta este specifica celor din domeniul constructiilor, o roaba, cascheta , poloboc si doua statii de emisie-receptie.  Una va fi in mana viitorului primar, Marius Iamandi, iar cealalta in mana barladenilor pentru a fi mereu in contact cu acesta, asa a mai promis candidatul PUSL Barlad.

Marius Iamandi este în partid cu Cristian Popescu Piedone!

”Calutul nostru  este el mai micut, dar are o istorie veche, legata de o doctrina extrem de frumoasa, cea umanista, dedicata oamenilor, a carui fondator este profesorul Dan Voiculescu. Cu siguranta, va face  figura frumoasa si PUSL va fi unul dintre partidele care vor conta si mai mult pe scena politicaromaneasca, pentru ca, da, calutul nostru, cu un jocheu precum primarul Cristian Popescu Piedone, va fi castigator! a declarat Gratiela Gavrilescu, presedinta Biroului executiv central al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL).

Citeste si

Grădinița nr. 9 Bârlad și-a „deschis porțile” pentru prichindeii de 1-2 ani

Pe 24 aprilie, Grădinița cu Program Prelungit nr. 9 Bârlad, una dintre cele mai căutate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *