Deputatul Adrian Solomon a fost ales președintele PSD Vaslui!

Deputatul PSD Adrian Solomon a fost ales ieri, 5 aprilie, în cadrul Conferinței Județene Extraordinare a PSD Vaslui, președinte al Organizației Județene a PSD Vaslui.  Adrian Solomon a fost președinte al PSD Bârlad și este deputat din anul 2008. A fost numit președintele interimar al PSD Vaslui după arestarea fostului lider Dumitru Buzatu. Conferința PSD Vaslui s-a derulat ieri, în prezența prim ministrului Marcel Ciolacu, precum si altor lideri social-democrati.

„Au fost mulți care ne cântau prohodul, care anunțau valuri, valuri de primari care plecau de la PSD. Valul a fost până la urma pe invers si e aproape un tsunami, pentru ca au venit catre noi multi candidati de la alte partide, oameni cu adevărat valoroși. Le multumesc celor care au ramas statornici. Tine de noi sa fim cei mai puternici, a declarat, la alegerea sa, deputatul Adrian Solomon catre membrii PSD de la Casa de Cultura din Vaslui.


Deputatul Adrian Solomon a absolvit
Facultatea de istorie din cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi. Este membru PSD din anul 2002 si deputat din anul 2008. In mandatul 2004 2008 a fost viceprimarul municipiului Barlad. Din 2021 este presedintele Comisiei de Munca si Protectie Sociala din Camera Deputatilor.

Sala de Cultura Constantin Tanase din Vaslui a a fost plina ochi ieri dupa amiaza. Peste 900 demembri PSD au venit din toate colturile judetului Vaslui pentru a-si alege presedintele. 184 de delegati cu drept de vot au fost convocati la sedinta, iar fiecare, conform înțelegerii din interiorul organizație , a venit cu cate cinci colegi de partid. Au fost prezenti in Sala mare a Casei de Cultura Constantin Tanase din municipiul Vaslui, pe langa premierul si presedintele PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, secretarul general al partidului, Adrian Caciu, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, precum si Marius Budai.

„De fiecare data ma bucur de atmosfera pe care o gasesc aici. Am gasit-o data trecuta, o gasesc si de aceasta data. (…) Dupa ce toata lumea spunea ca e o organizatie îngenuncheată, am gasit o organizație si mai determinata, si mai inchegata, care stie sa piarda, sa castige, dar mai stie sa mearga înainte. În afara de faptul ca e cel mai mare partid din Romania si partidul cel mai relevant dupa revolutie, PSD este un partid care in interiorul sau a creat si o interconectare umana. PSD nu este un partid simplu, este un spirit, la fel cum exista echipe de fotbal si echipe de fotbal cu spirit si vocatie si a adunat mereu cei mai buni oameni. Noi a trebuit sa venim mereu cu solutii, cu programe, cu cei mai buni specialisti si sa incercam sa dezvoltam Romania, a declarat Marcel Ciolacu.

În fata sutelor de membrii prezenti la Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Vaslui, Marcel Ciolacu a spus raspicat ca Vasluiul este cel mai sarac judet din tara, afirmand ca de vina pentru acest lucru a fost lipsa de viziune a celor aflati in trecut la guvernare.

Vasluiul este cel mai sarac judet, Moldova este cea mai saraca zona. Nu aveti voi nicio vina, este zona din care au plecat cei mai multi oameni in strainatate, indiferent cat de multe investitii sunt in interiorul judetului. Moldova a fost parasita si a fost lasata in urma. Ca a fost o decizie politica, cineva si-a asumat acest lucru, nu avem ce face. Cele mai multe investitii, acum, in zona transporturilor, sunt in zona Moldovei. Eu va doresc succes, chiar daca Adrian o sa ma cheme sau nu la Vaslui, eu o sa vin. Cred caveti castiga alegerile. Dar, mai important, este casunteti o familie. Respectul meu pentru ca aveti cele mai multe primarite din toata tara”, a spus Ciolacu.

Eduard Popica  a  transmis ca vor construi un viitor mai bun in județul Vaslui!  

„Ieri, 5 aprilie 2024, in cadrul conferinței extraordinare a Organizatiei Judetene a PSD Vaslui, cu mult entuziasm si responsabilitate, alaturi de o sala arhiplină formata din colegi din toate colturile judetului, in prezenta premierul Romaniei, Marcel Ciolacu si a conducerii centrale a partidului, deputatul Adrian Solomon a fost ales in functia presedinte al Partidului Social Democrat Vaslui.  Cu incredere in profesionalismul si determinarea noului lider, suntem hotarati sa continuam sa luptam pentru valorile si interesele celor pe care ii reprezentam.  Sunt convins ca alaturi de colegii din toate comunele, impreuna, vom reusi sa construim un viitor mai bun pentru judetul nostru”, a spus parlamentarul vasluian Eduard Popica.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *