Intervenţia rapidă a unui poliţist i-a salvat viaţa unui bărbat din Bârlad, care suferise un infarct.

Un poliţist din Bârlad a fost omul potrivit, la momentul potrivit. Omul legii a salvat viaţa unui bărbat, căruia i s-a făcut rău din senin. S-a tâmplar în Barlad, la Festivalul “La IzvoareleBârladului iar şeful de post nu a ezitat nicioclipă acorde primul ajutor. Toată intervenţia a fost surpinsă de camere de supraveghere.

Ce chip de OM BUN! Omul acesta chiar merită fie cunoscut! Omul acesta merită toată aprecierea noastră”, au scris polițiștii din MAI, prezentându-l pe polițistul Cristian, de 53 de ani, care astăzi, 30 iunie, a savat o viață! Acestase afla în misiune la Festivalul “La Izvoarele Bârladului”, când, la un moment dat, a observat o persoană, vizibil agitată, îndreptându-se spre el.

-E acolo un bărbat inconștient! A leșinat și nu știm cum procedăm! … atât a apucat să-ispună colegului nostru, în timp ce arăta îndirecția unde se afla bărbatul. Imediat, Cristian a alergat spre locul indicat, unde deja se strânseseră mai multe persoane.
-A sunat cineva la 112?
-Nu, nu! Acum câteva momente s-a întâmplat, i-a răspuns unul dintre martori.
Sunați acum și rog îndepărtați, le-a spus Cristian”, spun polițiștii de la MAI, prezentând cazul.

Imediat Cristian polițistul bârlădean a așezatvictima în poziția de siguranță și i-a efectuatmanevrele de resuscitare. Cineva l-a întrebatdacă omul respiră, dacă trăiește. Cristian nu iarăspuns, dar în gândul lui se ruga ca omul să-șirevină. Hai ca poți! Nu te las până nu îți revii”, își repetă el în gând. După scurt timp, bărbatul și-a revenit. A început ușor, ușor respire, era conștient și părea încearcă să-i transmităceva.

Trăiește! a strigat unul dintre cei care priveau. L-a readus la viață!”, striga omul bucuros! rog stați liniștit. Imediat vor ajunge și colegii de la ambulanță! Acum sunteți bine, i-a transmis polițistul Cristian bărbatului care a căzut jos. “M-ați salvat, atât a mai putut răspundă bărbatul, care a fost dus rapid la spitalul din Bârlad, unde se află în siguranță și sub tratament.

El este Cristian și datorită lui un om trăiește astăzi . El este Cristian, un om nu numai cu un chip bun, dar și cu o inimă mare!Felicitări, OMULE!”, au trimis pe Facebook, colegii polițiști din Ministerul Apărării Naționale!

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *