E oficial! Senatorul Iulian Bîca e membru PSD Bârlad!

Începând de astăzi, 12 ianuarie, senatorul de Bârlad Iulian Mihail Bîca, ales pe listele PNL, dar din septembrie 2023 neafiliat niciunui partid, a trecut „cu arme și bagaje” la PSD.

Parlamentarul a urmat exemplul altor câteva zeci de liberali care, anul trecut, au decis să părăsească PNL în favoarea PSD. Dar, mai important de atât, l-a urmat pe primarul Dumitru Boroș, care și-a anunțat intenția de a trece la social-democrați încă din luna octombrie. Evident, edilul șef nu a demisionat încă din PNL pentru a nu-și pierde mandatul, dar într-o ședință de partid la sediul PSD Bârlad de la acel moment, deputatul Adrian Solomon l-a prezentat drept candidatul formațiunii la fotoliul de primar.

„Astăzi, 12 ianuarie 2024, mi-am depus adeziunea în  din PSD. Detaliile despre motivație și parcursul meu politic viitor le voi prezenta într-o conferință de presă săptămâna viitoare”, a declarat senatorul Bîca.
Odată cu el, au plecat din PNL și au aderat la PSD încă 26 de persoane, de la profesori și cadre militare, până la pensionari și oameni de afaceri.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *