Doriți să vă angajați? Spitalul Bârlad a vacantat 11 posturi

Luna viitoare, Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad va angaja încă 11 persoane, în acest sens fiind deja declanșată procedura de organizare a unui nou concurs pentru ocuparea celor 11 posturi. Se caută cinci asistenți medicali, o îngrijitoare, o infirmieră, doi economiști, un magaziner și un bioinginer medical.

Miercuri, 15 iunie, conducerea Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a anunțat organizarea unui concurs pentru completarea statului de funcții cu încă 7 posturi contractuale pe perioadă determinată. Dintre acestea, patru sunt de asistent medical generalist, câte unul pentru Ambulatorul Integrat – Cabinetul ORL, Secția de Obstetrică-Ginecologie, Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și Compartimentul de Primire Urgențe, unul de asistent medical generalist principal pentru Secția Anestezie și Terapie Intensivă, unul de îngrijitoare pentru Secția de Boli Infecțioase și unul de infirmieră pentru Compartimentul de Primire Urgențe.

Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul spitalului până pe 22 iunie, ora 14.00, urmând ca probele (scris, practic și interviu) să se desfășoare pe 4 iulie, 7 iulie și 12 iulie.

Alte patru posturi vacante sunt valabile pe o perioadă nedeterminată. Este vorba despre două posturi de economist debutant și unul de magaziner la Serviciul Aprovizionare, Transport, Achiziții Publice și unul de bioinginer medical la FIRAM. În cazul acestora, dosarele de înscriere pot fi depuse tot la secretariatul spitalului, însă până pe 29 iunie, ora 14.00. Probele (scris, practic și interviu) se vor desfășura pe 11 iulie, 14 iulie și 19 iulie.

Toate informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite de candidați, actele cerute la dosarele de înscriere, bibliografie, tematică, taxa de înscriere, calendarele de desfășurare a concursurilor, etc. pot fi găsite la avizierul unității spitalicești și pe site-ul www.spital-barlad.ro. Relații suplimentare pot fi obținute și la numărul de telefon 0235/416.440, interior 147. (Adriana SUSNEA)

 

Citeste si

Week-end antrenant pentru vasluieni: proiecție de film, festival de artă și flash-mob de dans popular

Pentru că tot suntem la începutul sezonului estival, pentru acest week-end, autoritățile vasluiene au pregătit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.