Ce grădinițe vor funcționa în iulie?

Pentru a veni în sprijinul părinților care lucrează și pe durata verii, mai multe grădinițe din județ vor rămâne deschise și în lunile iulie și august. În acest fel, cei care nu au pe cineva care să se îngrijească de preșcolari cât timp sunt la muncă îi pot aduce în continuare la grădiniță. Totuși, nu vor rămâne la dispoziția părinților toate grădinițele, ci numai câteva din cele cu program prelungit, astfel încât în timp ce unele funcționează normal, în altele se pot derula lucrările de igienizare.

Programul a fost deja stabilit de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui încă de la jumătatea lui iunie, pentru ca, odată cu începutul lunii iulie, să se pună în aplicare fără probleme. În acest fel, toate educatoarele își pot lua, prin rotație, concediu de odihnă, fără ca preșcolarii să fie afectați de acest lucru.

Astfel, în luna iulie, în municipiul Vaslui vor fi deschise grădinițele cu program prelungit nr. 3, 5, 6, 8, 9, 11, 15, 17, 18 și 21. În Bârlad, vor funcționa grădinițele cu program prelungit nr. 8, 9 și 11, în Huși – grădinițele cu program prelungit nr. 1, 10 și 12, iar din Negrești – Grădinița „Norocel”.

În luna august, vor fi deschise alte unități din Vaslui, Bârlad și Huși. Astfel, în Vaslui, va funcționa Grădinița cu Program Prelungit nr. 19, iar părinții din Bârlad își vor putea aduce copiii la grădinițele nr. 2 și 5. În Huși și Negrești, nicio grădinișă nu va funcționa în august. (Adriana SUSNEA)

Citeste si

Week-end antrenant pentru vasluieni: proiecție de film, festival de artă și flash-mob de dans popular

Pentru că tot suntem la începutul sezonului estival, pentru acest week-end, autoritățile vasluiene au pregătit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.