A murit fostul consilier local bârlădean, liberalul Iulian Groza

Liberalul Iulian Groza, ales consilier local municipal în Bârlad în mandatul 2020-2024, a trecut la cele veșnice! Anunțul a fost făcut de către sora sa, Marieta, prin intermediul rețelelor de socializare. Boala necruțătoare de care suferea de ceva timp i-a permis doar să împlinească 58 de ani (pe 9 septembrie), după care l-a doborât.

„Cu durere în suflet, anunțăm dispariția fulgerătoare a domnului Iulian Groza! Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii „Sfântul Ioan” (în spatele Poștei) începând cu data de 19.09.2022, după ora 16. Drum lin printre stele, frățiorul meu drag!”, este anunțul postat pe contul său de facebook de către sora lui, Marieta.

Groza își dăduse demisia din fotoliul de consilier local după nici jumătate de mandat, mai exact pe 22 decembrie 2021. Atunci, acesta invocase o stare de incompatibilitate, întrucât luase concursul pentru obținerea fotoliului de secretar general al comunei Puiești, însă apropiaților le spusese că lupta politică din ședințele Consiliului Local Bârlad era prea „aprinsă” pentru el, având în vedere maladia de care suferea.

„Sunt Iulian Groza, m-am născut și locuiesc în municipiul Bârlad, sunt licențiat în Științe Juridice și masterand în Drept și Administrație Publică Europeană. Cred în integritate, performanță și bun simț. De mai bine de 25 de ani, sunt antreprenor în domeniul serviciilor de mentenanță pentru automobile. Candidez în echipa PNL Bârlad, alături de domnul primar Dumitru Boroș, pentru un loc în Consiliul Local Bârlad, deoarece vreau să-mi pun priceperea și experiența în folosul comunității. Contribuția mea va aduce un plus de onestitate în relația cu locuitorii municipiului Bârlad și un mod de lucru care să le redea încrederea în puterea lor de a schimba în bine viața comunității”, este mesajul de prezentare a lui Groza în campania electorală din 2020. (Adriana SUSNEA)

 

Citeste si

O adolescentă de 16 ani din Vaslui a murit intoxicată cu monoxid de carbon

Tragedie în familia unei minore în vârstă de 16 ani, din Vaslui. În aceasta seară, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.