VIDEO Viitorul este aici! Primii miri au zburat cu elicopterul către Pensiunea Mira!

În această seară, la doar două săptămâni de la inedita inițiativă a administratorului Pensiunii Mira, primul cuplu de tineri însurăței și-a luat inima în dinți și a zburat cu elicopterul! Cei doi miri au dorit să-și surprindă invitații și au sosit la propria nuntă într-un mod de-a dreptul spectaculos: cu elicopterul.

Au „omorât” astfel două păsări cu o singură lovitură: au admirat peisajul pe parcursul călătoriei cu micul aparat de zbor și, întrucât întreaga „afacere” a fost filmată, tinerii miri au adunat amintiri prețioase pentru anii ce vin. Și sunt niște amintiri cu adevărat demne de prinți și prințese, deoarece nu oricine are posibilitatea să închirieze un elicopter și să aterizeze pe peluza unde își vor sărbători cea mai frumoasă zi din viața lor.

„Sosirea cu elicopterul va fi o experiență cu adevărat magică și suntem atât de bucuroși că am decis să va oferim acest serviciu exclusivist! La Mira, ești o mireasa unică. Aterizează cu stil la nunta ta! Fă-ți o intrare fabuloasă, exact ca evenimentul tău la cea mai frumoasă sală! Wedding season is here, arrive in style, Mira is waiting for you! Can we just take a moment to appreciate the events to another level? Their star wedding venue is simply beyond dreamy! You know you have arrived in Life when when you arrive in style. Arrive in style, arrive by helicopter at Exquisite by Mira! Like Kings and Queens in our garden, which truly re-defines luxury from the word go! Get married in paradise! Pentru rezervări, ne puteți contacta la www.pensiunea-mira.ro sau la numărul de telefon 0722.401.604”, este invitația lansată, prin intermediul paginii de Facebook, de către administratorul Mirabela Popica

 

Citeste si

Mâine se oprește apa în Podeni și Munteni! Se realizează conexiuni la rețele de apă!

Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad , aduce la cunoștință bârlădenilor că în data de 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *