VIDEO Piloții Clubului ACS Bârlad Off Road au intrat în pielea lui Moș Crăciun și au dus daruri la familiile sărmane din câteva sate!

de Crina B.


Pasiona
ții bârlădeni de off road nu s-au dezmințit nici în 2023! Pentru al 11-lea an consecutiv, s-au mobilizat și au strâns bani pentru a cumpăraalimente, haine, încălțăminte, dulciuri și alte lucruri necesare celor mai sărmane familii din comunele Puiești și Voinești. Ca de fiecare dată, și-au propus să le facă o mică bucurie celor nevoiași în preajma Crăciunului.

 

Pentru al 11-lea an de când funcționează ca un club, pasionații de off road din cadrul ACS Bârlad Off Road au inițiat o acțiune umanitară menită săvină în sprijinul mai multor familii foarte sărmane din câteva sate din comunele Puiești și Voinești. Ca de fiecare dată, pentru început, au demarat o strângere de fonduri pentru achiziționarea celor necesare la casa omului, inclusiv a dulciurilor și jucăriilor care le vor aduce zâmbetul pe buze copiilor necăjiți. În acest sens, prin intermediul rețelelor sociale, piloții de terem extrem au lansat o invitație tuturor celor care pot să ajute să se implice. Ulterior, cu banii puși la bătaie chiar de ei, dar și cu cei primiți ca donații și sponsorizări de la persoanele fizice și juridice de bine, caravana de mașini 4×4 a pornit spre cele respectivele sate. Ca și în anii trecuți, niciunul dintre beneficiari nu a fost anunțat dinainte că va primi pachete cu alimente și dulciuri, așa că a fost o surpriză mai mult decât plăcută.

A avut loc cea de-a unsprezecea acțiune umanitară făcută de ACS Off Road Bârlad în preajma sărbătorilor de iarnă. Așa cum am obișnuit copiii și familiile sărace din satele cu drumuri greu accesibile, și anul acesta suntem prezenți în câteva dintre ele ca să aducem zâmbetul pe față celor mici. Ne-am propus să dăruim 50 de ajutoare consistente familiilor cu o situație grea și, deasemenea, să dăruim tuturor copiilor întâlniți pe drum cadouri constând în dulciuri și jucării. Așa căne-am pregătit mașinile și, astăzi, 23 decembrie,am pornit la drum alături de Moș Crăciun și am adus o undă de bucurie în casele locuitorilor din zone defavorizate. Așa sună, statistic, cea mai amplă acțiune caritabilă organizată în județul Vaslui înaintea sărbătorii Crăciunului din acest an”, au precizatreprezentanții Clubului ACS Bârlad Off Road.

Aceștia spun că mai mult de 70 de oameni s-au îmbarcat în 30 de mașini și au parcurs peste 100 de kilometri prin județul Vaslui ca să ajungă la cele mai defavorizate familii cu alimente, rechizite, jucării, îmbrăcăminte și încăăminte. În total, 50 de pachete pentru familii și 200 de pachete cu cadouri și alte sute de jucării pentru copii.

Au fost sprijiniți și de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, atât prin Sergiu Anton, de la Vaslui, cât și prin George Sava, de la Biroul Rutier Bârlad. În semn de apreciere și recunoștință, aceștia le-au oferit piloților de off road diplome pentru acțiunea pe care au făcut-o la finele lui noiembrie, când au scos mai multe mașini blocate în nămeți.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *