VIDEO Doamnele și domnișoarele, invitate la cea mai tare petrecere exclusivistă de Ziua Femeii

Pe 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii, Pensiunea Mira va găzdui un eveniment de excepție: Balul primăverii! Administratorul Mirabela Popica, recunoscută deja pentru petrecerile sale exclusiviste organizate cu prilejul unor evenimente deosebite din viața noastră, îi invită pe toți amatorii de distracție și voie bună să își rezerve locuri, pentru a fi siguri că vor intra în noul anotimp cu dreptul.

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0769.003.370, tuturor celor interesați garantându-li-se eleganță și calitate a serviciilor oferite. Indiferent de vârstă, tuturor celor care vor dori să petreacă o seară magică le va fi asigurată distracția: un meniu ce cuprinde trei feluri de mâncare creat de chefi profesioniști, barmani invitați cu un meniu diversificat de cocktailuri, muzică live asigurată de RD Orchestra și invitați, dar și alte surprize.

Toate buchetele de flori să se alinieze! Se apropie 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. Este o oportunitate de a petrece momente grozave alături de femeile importante din viața noastră. Și ce alt mod mai bun de a-i mulțumi celei care îți e alături mereu și te sprijină necondiționat, dacă nu cu o ieșire la cea mai frumoasă petrecere organizată în cinstea femeilor?! Organizează-te din timp și cumpără bilet #LaMira ~ muzică live, pian, meniu exclusivist și open bar – all inclusive. Promitem: zone instagramabile, flori, zâmbete, emoții și amintiri. Formație @rd_orchestra
Foto& video @acidutfotograf
Gifts @invitatii.roua
Sweet @cofetariaeveline. Meniul cuprinde: Starter, Main, After Main, Desert, Open bar, Cocktail Bar”, este invitația lansată de Mirabela Popica.

 

 

 

 

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *