Tineretul Social Democrat din Vaslui, premiat la Gala TSD România

Week-end încărcat de emoție pentru o parte din conducerea Organizației Județene a Tineretului Social Democrat (TSD) Vaslui. Mai mulți membri au participat la Gala Tineretului Social Democrat, eveniment organizat la Craiova, prilej cu care au primit Premiul de excelență.

Sâmbătă, 9 decembrie, la Craiova s-a desfășurat Gala TSD, un eveniment de marcă, menit să evidențieze și să aducă în lumina reflectoarelor activitatea celor mai implicate organizatii județene de tineret. La festivitate au participat reprezentanți ai tuturor organizațiilor județene, dar și Lia Olguta Vasilescu, primarul orașului Craiova, Mihai Alexandru Ghigiu, președintele TSD România, și Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. Delegatia Organizației Județene a TSD Vaslui, condusă de președintele Vlad Ghețu, a avut surpriza să primească nu numai o Diplomă de excelență, ci și unul dintre cele mai importante premii, respectiv Premiul pentru cele mai multe acțiuni în domeniul educației!
„Nelson Mandela spunea că „educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea”. Poate de aceea, noi ne-am îndreptat atenția, cu precădere, către acest sector. Recunoașterea activităților noastre la nivel național ne onorează, dar este și o confirmare a faptului că la Vaslui există o echipă de tineri social-democrați implicată și capabilă să realizeze lucruri frumoase. Diploma și premiul obținut sunt rezultatul muncii de echipă, motiv pentru care vreau să le mulțumesc tuturor tinerilor din organizația noastră. În egală măsură, trebuie să le mulțumim seniorilor care ne-au sprijinit întotdeauna, astfel încât ideile noastre să se poată transforma în fapte! Nu în ultimul rând, felicitări echipei de la TSD Dolj, în frunte cu Mihai Rădoi, pentru impecabila organizare a galei!”, a transmis Vlad Ghețu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *