Sprijiniți-i pe băieții de la „Bikerboyz” Bârlad: redirecționați 3,5% din impozit către Asociația „Îngeri pe două roți”!

Nici bine nu a început anul 2023, că inimoșii băieți înscriși în Clubul „Bikerboyz” Bârlad și-au anunțat deja intenția de a continua campaniile umanitare pentru care au devenit cunoscuți în toată țara, inclusiv prin Asociația „Îngeri pe două roți”, înființată pentru a putea face bine în continuare. Pentru început, aceștia și-au propus să îi ajute pe vârstnicii din satele județului, în special pe cei singuri, care nu au pe nimeni care să le aline bătrânețile, și pe cei cu o situație materială defavorizată. În acest scop, motocicliștii le cer sprijinul tuturor salariaților care pot și vor să ajute, redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „Îngeri pe două roți”.

„Noul an îl vom începe cu o nouă campanie dedicată bătrânilor din satele județului Vaslui. În data de 11 februarie se va desfășura campania «Împreună oferim speranță!». Viața celor bătrâni din județul Vaslui nu mai este un subiect necunoscut. Cu toții știm și conștientizăm bătrânețile grele cu care se confruntă mulți dintre vârstnicii satelor din județul Vaslui. Bătrânețile în aceste vremuri sunt precum un joc de puzzle. Fiecare piesă reprezintă o virtute, o emoție, o trăire a fiecărui bătrân pe care-l întâlnim și căruia îi ascultăm povestea. Astfel, ne-am hotărât ca, în această campanie, să strângem fiecare piesă din acest joc și să creăm imaginea din spatele acestor povești și emoții ale bătrânilor din județul Vaslui. În această campanie avem nevoie de mai multă susținere, ne dorim ca în această călătorie a intenției noastre nobile de a fi un sprijin constant a celor bătrâni să fiți alături de noi! Fiecare ajutor contează! De asemenea, puteți redirecționa gratuit 3,5% din impozitul dumneavoastră către Asociația «Îngeri pe două roți». Împreună putem readuce speranța în sufletele tuturor celor care au nevoie!”, este invitația lansată bârlădenilor de reprezentanții Clubului „Bikerboyz” Bârlad pentru a li se alătura campaniei.

Cei care vor să își redirecționeze impozitul pe venit pot găsi formularul pe care trebuie să îl completeze și să îl depună la Finanțe la următorul link:

https://formular230.ro/asociatia-ingeri-pe-doua-roti.

 

Citeste si

Canotorul Constantin Filip, participant activ la Campania „Sânge de campion”

Dumeșteanul Constantin Filip, campion balcanic și vicecampion european la canotaj în 2023, categoria Juniori, se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *