Sens giratoriu desființat, șoferi dezorientați

Circulație îngreunată în zona Podului Pescăriei din Bârlad. De două zile, se înregistrează o adevărată harababură în traficul din zonă, după ce sensul giratoriu a fost desființat, iar mulți conducători auto nu au aflat încă.

Cum obișnuința e a doua natură, șoferii circulă ca și până acum, ocolind rondul, în loc să meargă înainte. Deși sunt montate indicatoare edificatoare, conducătorii auto par a nu le vedea, aspect cât se poate de periculos pentru participanții la trafic care respectă noua reglementare rutieră.

TIR-urile au dat în mod special de furcă celor care circulau regulamentar, printre ei și mulți taximetriști. Nu de puține ori, au evitat impactul cu autovehiculele care circulau ca și până acum, respectând sensul giratoriu.

Pentru  evitarea evenimentelor rutiere și atenționarea conducătorilor auto cu privire la desființarea sensului giratoriu au fost  trimise în intersecție echipaje ale Poliției Locale. Totuși, agenții nu pot fi prezenți non-stop în zonă, iar în absența acestora riscul de producere a unor accidente este crescut.

„Polițiștii locali vor dirija circulația în zona fostului sens giratoriu de la Podul Pescăriei, o săptămână sau cât va fi nevoie, până când conducătorii auto vor lua la cunoștință despre desființarea sensului giratoriu. Vor fi prezenți în intersecție și vor dirija circulația astfel încât să nu se producă incidente rutiere.”, ne-a declarat Vasile Chelaru, șeful Poliției Locale Bârlad. (M.N.)

Citeste si

Centenar la Iana! O femeie a împlinit 100 de ani, caz nemaiîntâlnit la Iana de mai mult de 30 de ani!

Astăzi, în comuna Iana, a fost sărbătorit un moment cu totul special: Doamna Catina ZALDEA …

Un comentariu

  1. Atata tam tam pentru acest giratoriu ca chiar nu se explica. Daca acesti soferi care circula in zona respectiva a-r fi in alt oras in care tocmai s-a desfiintat tot un giratoriu in acea zi ce a-r fi facut? normal ca trebuia sa respecte semnele de circulatie obligatorii pe care le-a stabilit comunitatea locala respectiva cu aprobarea politiei rutiere si gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *