Realizare! Gaz în comuna Pogonești!

de Crina Buta


Dup
a un mandat productiv, aflat acum spre final cu mai toate proiectele legate de modernizarea comunei care au prins contur, primarul Mihai Apostu (PSD), aflat la primul mandat, spune ca nu se oprește doar la ce-a făcut și anunta planuri îndrăznețe pentru mandatul viitor. Unul dintre cele mai importante proiecte pentru comuna Pogonești este deja pornit! Gaz Est Vaslui SA a primit proiectul pentru aducerea în comună a gazului metan! Durata execuției este de
un an și astfel, anul viitor, oamenii din Pogonești vor avea tot ce trebuie pentru un trai civiliat: apă, gaz metan, drumuri asfaltate.

În folosință este deja apă in toata comuna. Investițiile vor continua si în infrastructura rutiera, unde deja mai multe drumuri din satele componente suntmodernizate. Primarul Mihai Apostu are 44 de ani, este casatorit si are doi copii.

Mihai Apostu, unul dintre cei mai tineri primari ai județului, si-a propus în timpul mandatului său scoată localitatea din conul de umbră în care, nemeritat, era intrată. A promovat si a prezentat investitorilor care și-au dezvoltat afaceri, au oferit locuri de munca si astfel comuna s-a dezvoltat cum oamenii nu se așteptau!


Când am preluat mandatul, mi-am facut un plan cu ceea ce trebuie să realizez în cei patru ani. Printre obiectivele propuse se afla în principal creșterea calității vietii, a standardelor de confort, astfel încât pentru investitorii privați comuna noastră sa devină o destinație de afaceri. Dar pentru asta, comuna trebuia scoasă, cum s-ar spune, in drumul lor. Si nu o puteam face fără sa ne punem la punct. În cei trei ani și jumătate de când am preluat mandatul de primar al comunei Pogonesti, am reusit, desi a fost greu, sa aduc apa potabila in aproape toata comuna si sa facem și modernizarea infrastructurii”, a declarat primarul pentru NewsVaslui.ro

Comuna va avea într-un an gaz metan!

În acest prim mandat a primarului de la Pogonesti, Mihai Apostu, prin finanțarea proiectului de aducțiune gaz metan in comuna Pogonești, oamenii se vor conecta in curand la gaz metan!   Durata de executie a proiectului finantat de Guvernul României prin proiectul „Anghel Saligny” este de un an. Lucrul a început deja din luna februarie anul acesta. Se poate vedea ca primul mandat 2020 2024, l-a pus pe primarul Mihai Apostui <<în priza!>>.Sa luptat sa obtina orice proiect pentru dezvoltarea comunei.

Nu va mai fi nicio strada fara gaz metan in toată comuna și dupa cum v-am prezentat, firma  Gaz Est Vaslui a inceput deja lucrarile.Fiecare beneficiar care se va conecta la reteaua de gaz va beneficia de o subventie de 2.100 de lei.Racordarea va fi gratuită. Valoarea totala a investitiei este de 4.810.673,51”, a spus mându primarul Apostu, un tanar intreprizator care si-a dorit sa ajunga primar pentru a face din comuna lui una moderna si civilizata.

Gazul va ajunge în satele componente: Pogonesti, Belcesti si Polocin.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *