PSD vrea să câștige Primăria Băcani cu o femeie puternică!

După aproape opt ani de când comuna Băcani este condusă de un primar liberal, social-democrații și-au propus să urmeze exemplul unor comunități administrate de femei puternice din PSD și să trimită în lupta pentru fotoliul de primar tot o femeie. Este vorba despre Lenuța Bichineț, care speră să fie aleasă de majoritatea cetățenilor cu drept de vot, astfel încât să se alăture comunelor Zorleni, Epureni, Vutcani, Solești, etc., unde comunitățile s-au dezvoltat mai ceva ca orașele.

Pentru comuna Băcani, a venit momentul ca modelul de bună practică de la Zorleni să fie copiat. Și cum astfel, dacă nu cu o femeie puternică, care înțelege întocmai administrația publică. Lenuța Bichineț este candidata noastră la primăria comunei Băcani și are energia și priceperea pentru a construi o comună prosperă și modernă împreună cu o echipă de oameni tineri”, a declarat deputatul Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui.

Prezentarea candidatei a avut loc sâmbătă, 10 februarie, la sediul Organizației Comunale a PSD Băcani, în prezența senatorului Iulian Bîca și a deputatului Adrian Solomon. De asemenea, la eveniment au luat parte și Andrei Huiban șiGeorgică Motrea, din partea Organizației Municipale a PSD Bârlad. Evident, au participat și numeroși simpatizanți și membri de partid, care au dorit să o susțină pe noua candidată la fotoliul de primar.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *