PSD vrea să câștige Primăria Băcani cu o femeie puternică!

După aproape opt ani de când comuna Băcani este condusă de un primar liberal, social-democrații și-au propus să urmeze exemplul unor comunități administrate de femei puternice din PSD și să trimită în lupta pentru fotoliul de primar tot o femeie. Este vorba despre Lenuța Bichineț, care speră să fie aleasă de majoritatea cetățenilor cu drept de vot, astfel încât să se alăture comunelor Zorleni, Epureni, Vutcani, Solești, etc., unde comunitățile s-au dezvoltat mai ceva ca orașele.

Pentru comuna Băcani, a venit momentul ca modelul de bună practică de la Zorleni să fie copiat. Și cum astfel, dacă nu cu o femeie puternică, care înțelege întocmai administrația publică. Lenuța Bichineț este candidata noastră la primăria comunei Băcani și are energia și priceperea pentru a construi o comună prosperă și modernă împreună cu o echipă de oameni tineri”, a declarat deputatul Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui.

Prezentarea candidatei a avut loc sâmbătă, 10 februarie, la sediul Organizației Comunale a PSD Băcani, în prezența senatorului Iulian Bîca și a deputatului Adrian Solomon. De asemenea, la eveniment au luat parte și Andrei Huiban șiGeorgică Motrea, din partea Organizației Municipale a PSD Bârlad. Evident, au participat și numeroși simpatizanți și membri de partid, care au dorit să o susțină pe noua candidată la fotoliul de primar.

Citeste si

Canotorul Constantin Filip, participant activ la Campania „Sânge de campion”

Dumeșteanul Constantin Filip, campion balcanic și vicecampion european la canotaj în 2023, categoria Juniori, se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *