Primarul Ticu Vasile Cezar, candidatul PSD Puiești la un nou mandat

Aflat la primul mandat, Ticu Vasile Cezar, actualul primar al comunei Puiești, a fost validat candidatul PSD pentru alegerile locale din iunie. Lansatea sa a avut loc duminică, 25 februarie, în prezența a sute de oameni din comună. 

La evenimentul politic au luat parte și numeroși reprezentanți de seamă ai social-democraților vasluieni, printre aceștia numărându-se și deputatul Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui, subprefecții Mircea Gologan și Dorin Apostu, Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei Șuletea, etc.

„Într-o zi și o atmosferă de sărbătoare, sute de oameni au ținut să fie alături de Ticu Vasile Cezar, candidatul PSD la primăria comunei Puiești. Încrederea pe care puieștenii i-au acordat-o a fost răsplătită prin munca depusă în atragerea de fonduri guvernamentale pentru îmbunătățirea infrastructurii comunei. Suntem convinși că, pe 9 iunie, echipa PSD va avea un rezultat de excepție la Puiești! Ticu Cezar și Ciprian Trifan vor câștiga detașat în comuna Puiești!”, a transmis deputatul Adrian Solomon.

În ceea ce-l privește pe primarul Ticu, în cei trei ani și jumătate de mandat a reușit să atragă fonduri guvernamentale și europene pentru mai multe investiții destinate îmbunătățirii calității vieții cetățenilor comunei. Câteva dintre acestea sunt: Renovarea integrată a Spitalului Puiești; Renovarea integrată a Școlii cu clasele V-VIII din comuna Puiești; Modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Puiești; Înființare și dotare centru medico-social; Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din comuna Puiești; etc.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *