Doi membri AUR Bârlad, în competiția pentru desemnarea candidatului la primărie

Daniel Demeterca și Alin Constantin Uricaru sunt cei doi posibili candidați ai AUR Bârlad la fotoliul de primar. Aceștia au fost desemnați să intre în competiția internă în cadrul celei mai recente ședințe a Biroului Local al Organizației Municipale a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Bârlad.

 

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de alegerile locale din anul 2024, AUR Bârlad a decis să încerce încă de acum să aleagă un candidat potrivit pentru fotoliul de primar al municipiului. În acest sens, membrii formațiunii politice care aspiră la funcția de edil șef și-au putut depune candidaturile, după care conducerea partidului a ales doi posibili candidați.

Desemnarea celor doi potențiali candidați a avut loc pe 13 septembrie, în cadrul ședinței Biroului Local al Organizației Municipale a AUR Bârlad. Aceștia sunt Daniel Demeterca și Alin ConstantinUricaru. Primul are 58 de ani, este căsătorit și are doi copii. A absolvit cursurile Școlii Militare de Ofițeri Activi „Ioan Vodă” din Sibiu, iar apoi pe cele ale Academiei Militare „Nicolae Bălcescu” Sibiu, după care și-a făcut o carieră în armată, unde a lucrat 32 de ani. În prezent, este pensionar.

Cel de-al doilea este băcăuan la origine, are 45 de ani și este necăsătorit. A absolvit Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe” din Roman, iar apoi Facultatea de Relații Internaționale și Studiul Europei din cadrul Universității „Spiru Haret”. Câțiva ani a lucrat ca șofer profesionist, însă în prezent este antreprenor.

„În cursul săptămânii viitoare, vom susține o conferință de presă în cadrul căreia cei doi posibili candidați își vor prezenta atât parcursul profesional, cât și perspectivele lor, strategiile și direcțiile pe care le văd pentru viitorul Bârladului.Este un pas semnificativ în drumul nostru de a aduce schimbări pozitive în acest oraș. Văîndemnăm să fiți parte din acest proces, să ne implicăm activ și să ne asigurăm că vocea noastrăeste auzită. AUR Bârlad este aici pentru a reprezenta interesele tuturor, iar împreună putem face diferența. Să fim uniți pentru un viitor mai bun!”, a transmis Octavian Chiriac, președintele AUR Bârlad.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *