Andreea Răducan, membru al Comisiei de Protecție din FIG

Bârlădeanca Andreea Răducan, una dintre fostele mari campioane europene, mondiale și olimpice ale României la gimnastică artistică, va face parte din nou înființata Comisie de Protecție din cadrul Federației Internaționale de Gimnastică (FIG).

„Recunoaștere internațională pentru Andreea Răducan! Federația Internațională de Gimnastică a înființat o comisie pentru siguranța în sport, având-o ca președinte pe Donatella Sachhi (Italia, președintele Comitetului Tehnic Feminin din cadrul FIG). Andreea Răducan a fost votată ca membru în Safeguarding Commission, alături de alte personalități din gimnastică: Li Li Leung (președintele Federației de Gimnastică din SUA), Sarah Powell (CEO la British Gymnastics), Mario Vukoja (vicepreședinte al Federației de Gimnastică din Croația), Rhys Harrison (Australia) și Jeff Thomson (Canada). Îi dorim Andreei mult succes în noua activitate internațională!”, este scurtul mesaj de felicitare al oficialilor Federației Române de Gimnastică.

Potrivit acestora, Safeguarding Commission (Comisia de Protecție) a fost înființată ca urmare a faptului că FIG își propune să asigure un mediu sigur pentru sportivi, prevenind orice formă de abuz în sălile de antrenament sau la competiții.

„Moștenirea noastră este ceea ce facem pentru alții, nu pentru noi. Mă bucur că fac parte din familia FIG ca membru al Comisiei de Protecție”, a declarat bârlădeanca la scurt timp după desemnarea ca membru al comisiei.

Citeste si

Mâine se oprește apa în Podeni și Munteni! Se realizează conexiuni la rețele de apă!

Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad , aduce la cunoștință bârlădenilor că în data de 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *