Screenshot

VIDEO Ionel Sandu, politicianul comediant … de AUR!

DE NECREZUT! Ionel Sandu, patronul firmei Radical Grup și candidatul  partidului AUR Vaslui  la funcția de primar al  municipiului Vasluiului  este atât de îngânfat și convins că va „sparge” târgul cu politica promovată de el, încat îi face pe electorii săraci, cu bani puțini  sau deloc  în buzunare … proști! La o emisiune „Ediție Specială”, la VasluiTV acesta explică ce crede el despre cei care nu au bani în buzunare: „Un om fără un ban în buzunar, nu prea pare om ci pare a prost, cum se spune”, a scos din „puțul” gândirii domniei sale, omul de afaceri Ionel Sandu! Cum  în județul Vaslui, se știe, „este mare sărăcie”, după cum se exprimă afaceristul de AUR, proștii colcăie prin tot județul!

O asemenea expresie a unui om care tinde să ajungă primar, este un scuipat în ochii celor săraci din Vaslui, care cam 80-90 % din ei nu au bani în buzunare, având cele mai mici pensii, salarii etc!  Cum  se poate ca un „patron” ca Ionel Sandu să îi facă proști pe majoritatea vasluienilor sărmani? Oare el crede că doar „patronii” sunt deștepți?Și nu e singura boacănă verbală a patronului de AUR, Ionel Sandu!  Luna trecută a arătat în cadrul unei conferințe că nici  cu afacerile nu stă extraordinar, iar cu politica nici n-a stat!  

În încercarea  de a-i face opoziție actualului primar al municipiului, Vasile Pavăl, omul de la AUR  a numit „bazaconii  viitoarele spații amenajate pentru copiii cu tulburări din spectrul autist”, spunea el  și a declarat că nevoile de bază ale vasluienilor  ar fi un cimitir! Curat-murdar coane Ioane! Vasluienii săraci sunt  proști, că nu au bani în buzunare, iar copiii autiști sunt …bazaconii! Bine că ești matale, coane Ionel, patronul cel bogat și conduce … AUR Vaslui!

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *