Turneul de minifotbal „Select” stă să înceapă

La nici două luni de la ediția precedentă, membrii Grupului „Select” Bârlad au pregătit deja a III-a ediție a turneului de minifotbal „Select”. De această dată, se desfășoară ca activitate în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității. Competiția numără aproape 30 de echipe înscrise pe două categorii de vârstă și este programată pentru 16-18 septembrie, pe Stadionul Municipal.

După succesul înregistrat la finele lui mai (27-29 mai), când au organizat cea de-a doua ediție a turneului de minifotbal „Select”, fotbaliștii echipei Clubului Sportiv „Select” Bârlad au pregătit ediția cu numărul trei, ce va avea loc chiar în aceste zile. Deși încă mai pun la punct ultimele detalii ale competiției, iubitorii „sportului rege” sunt așteptați să se înfrunte pe teren în acest week-end.

Astfel, potrivit organizatorilor, turneul se desfășoară în intervalul 16-18 septembrie, ca activitate în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, pe terenurile din incinta bazei sportive a Stadionului Municipal (fost FEPA). Meciurile se vor juca în sistem 6+1 jucători și vor avea durata de 30 de minute. Până la acest moment, s-au înscris 29 de echipe, ce vor fi împărțite în două categorii: Open (fără limită de vârstă) și 35+ (doar jucători cu vârsta peste 35 de ani). Organizatorii speră ca meciurile să să desfășoare cu Fair-Play din partea tuturor participanților, concept ce conţine ideea prieteniei, a respectului faţă de alţi oameni şi a jocului într-un spirit corect.

Turneul de minifotbal «SELECT» se va desfășura în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, celebrată în acest an cu tema «Conexiuni mai bune», temă aleasă pentru a reflecta dorința oamenilor din toată Europa de a se reconecta după lunile de izolare și restricții la care au fost supuși în anii de pandemie. Turneul este organizat cu sprijinul Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui și al Primăriei Bârlad, care este una din puținele instituții din județ ce s-au înscris pe aceste platforme, dar și cu ajutorul membrilor noștri, al prietenilor și al sponsorilor noștri care au pus umărul la toată munca din spatele organizării. Pentru cei care nu ne cunosc încă, dorim să vă facem cunoscut faptul că Grupul «Select» este o asociație de prieteni care susțin promovarea și dezvoltarea gândirii sportive, educarea copiilor, tineretului și adulţilor în spiritul sportului și care doresc să desfăşoare activităţi de promovare în educaţie în general și în sport în special. Un alt scop, și poate cel mai important, este ajutorarea și asistarea copiilor și tinerilor cu venituri mici prin următoarele activităţi: susţinerea materială a copiilor și tinerilor cu rezultate deosebite în învățământul preşcolar, şcolar, liceal și universitar”, ne-a declarat Andrei Cărăbăț, unul dintre membrii Grupului «Select».

Acesta spune că numărul de echipe înscrise la turneu a fost în continuă creștere de la o ediție la alta, iar pe viitor se dorește transformarea lui în competiție internațională. Deschiderea oficiala a turneului va avea loc măine, 16 septembrie, începând cu ora 17.00, pe terenul sintetic al Stadionului Municipal. (Adriana SUSNEA)

 

Citeste si

O adolescentă de 16 ani din Vaslui a murit intoxicată cu monoxid de carbon

Tragedie în familia unei minore în vârstă de 16 ani, din Vaslui. În aceasta seară, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.