Stele răsar și la Bârlad

Bârladul se poate mândri cu tineri foarte talentați la sport și muzică. Dacă la rugby,vulturașiiși vulturii au făcut impresii foarte bune pe la competiții, la gimnastică și atletism, de asemenea, la muzică, după ce Luca Mastacan a fost apreciat de o țară întreagă la Românii au talent”, i-a venit rândul și lui Andy Neagu. Este vorba despre un tânăr extraordinar de talentat, cu o voce de invidiat, care a participat și a obținut premiul I la Festivalul național de muzică ușoară, folk și dans modern Floare de castan” de la Costești, județul Argeș, finanțat de Ministerul Educației și înscris în calendarul CAEN. Premiul poate să-i asigure o bursă de performanță în anul școlar 20242025.

Tânărul este elev în clasa a X-a, la Liceul TeoreticMihai EminescuBârlad, la profilul Matematicăinformatică intensiv, și o are dirigintă pe profesoarade matematică Ludmila Chelaru.

Andy Neagu nu este la prima reușită. El a mai participat și la alte concursuri, printre care cel mai însemnat este Vocea României”, concurs TV organizat de trustul Pro TV, unde a fost foarte bine primit și apreciat de juriu și de spectatori și telespectatori, chiar dacă avea doar 8 ani. Cu siguranță, vom auzi lucruri frumoase și în viitor despre acest tânăr talentat, care a fost înzestrat de Dumnezeu cu harul de a cânta și de a încânta publicul spectator. Putem spune că la noi, la Bârlad, a mai răsărit o stea: Andy Neagu!

Am participat la nenumărate concursuri și festivaluri, unde am câștigat destul de multe premii, iar toate acestea m-au pregătit pentru ceea ce va urma. Îmi doresc să cânt, să transmit frumosul din această artă și să ajung la sufletele tuturor, să cresc și să ajung departe! Dumnezeu știe exact ce mi-a pregătit, iar familia mea mă va susține necondiționat în toate planurile mele”, spunea, în 2020, la lansarea primului său single, „Fire”, tânărul artist în devenire.

Noi îi dorim mult succes acestui tânăr ambițios și modest, pentru ca visul lui să se materializeze cât mai curând într-o carieră de artist vocal, întrucât are toate calitățile unui adevărat artist!

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *