Școala de dans „Monique” din Bârlad, pe scena show-ului TV „Românii au talent”

În această seară, bârlădenii vor avea ocazia să-i vadă la TV pe o parte dintre dansatorii care se pregătesc în cadrul Școlii de dans „Monique” din Bârlad. 41 dintre dansatorii coordonați de coregrafa Monica Avram vor participa la îndrăgitul show TV „Românii au talent”, prezentat de echipa formată din cântărețul Smiley și actorul Pavel Bartoș.

În cadrul emisiunii ajunse deja la sezonul 13 și difuzate la Pro TV în fiecare vineri, de la ora 20.30, aceștia îi vor încânta pe spectatorii din sală și pe cei care îi vor urmări de acasă cu talentul și abilitățile dobândite de-a lungul anilor de practică prin câteva numere de dans.

Trupa de dans din Bârlad va fi jurizată de celebra cântăreață Andra, actorul Dragoș Bucur, actorul și comediantul Mihai Bobonete și prezentatorul TV Andi Moisescu, care vor decide dacă dansatorii vor merge în etapa următoare a show-ului TV.

„Pro TV – Românii au talent – Vineri – ora 20.30 – Copiii talentați ai Școlii de dans «Monique» din Bârlad cuceresc cea mai mare scenă a României, și anume – scena emisiunii «Românii au talent». NU RATAȚI! Vineri, 17.03.2023, începând cu ora 20.30, la Pro TV!”, este invitația lansată de coregrafa Monica Avram prin intermediul paginii oficiale de socializare a școlii de dans.

Trebuie spus că, de-a lungul anilor, trupele de dans înființate și pregătite la Școala „Monique” au participat la multe concursuri naționale și internaționale de profil, de la care s-au întors cu numeroase premii și trofee.

Citeste si

Canotorul Constantin Filip, participant activ la Campania „Sânge de campion”

Dumeșteanul Constantin Filip, campion balcanic și vicecampion european la canotaj în 2023, categoria Juniori, se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *