O multiplă campioană mondială și europeană își deschide sală de Taekwon-do în Vaslui: „Vino în echipa noastră!”

Peste numai două săptămâni, Asociația Club Sportiv Victoria” Vaslui își va inaugura o sală de sport dedicată iubitorilor de sport, în special al stilului de arte marțiale Taekwon-do, fie ei copii sau adulți. Obiectivul îi aparține Adelinei Alicia Mihai, multiplă campioană mondială și europeană la Taekwon-do, în vârstă de numai 24 de ani, ce a început să practice acest stil de luptă când avea 12 ani.

Vino în echipa noastră! Dorești să-ți îmbunătățești starea de sănătate, încrederea în tine și disciplina personală? Cauți un loc unde copilul tău să practice sport la nivel de performanță? Alătură-te sălii noastre de Taekwondo și începe călătoria ta spre dezvoltare personală! Înscrie-te acum și descoperă puterea Taekwondo-ului în viața ta!Experiența de peste 10 ani în sport, răbdarea și profesionalismul reprezintă rețeta noastră! Vor funcționa grupe de copii începând cu 5 ani și grupe pentru adulți de toate vârstele! Pentru detalii și înscrieri, contactați-ne telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0757.457.115!”, este invitația lansată de Adelina Alicia Mihai, președintele AsociațieiClub Sportiv VictoriaVaslui și maestru emerit al sportului.

În vârstă de 24 de ani, Adelina deține centura 2Dan la acest stil de arte mațiale provenit din Coreea și pe care îl practică de când avea 12 ani. Primul titlu cucerit de ea a fost cel de campioană mondială cu echipa, în Italia, când avea 15 ani. De atunci, însă, a câștigat multiple titluri europene și mondiale. Și, pentru că vrea să le transmită și altora ceea ce a învățat ea, vasluianca și-a propus să deschidă această sală de Taekwon-do cu grupe de copii și adulți. Cu atât mai mult cu cât cochetează cu această idee de vreo doi ani, dar abia acum și-a luat inima în dinți” și și-a făcut curaj.

Clubul este situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 277, din municipiul Vaslui, și va fi deschis iubitorilor de sport începând cu data de 2 octombrie. Pentru început, va fi singura antrenoare care va susține cursuri, dar nu exclude ideea asocierii cu alți sportivi. Sala sa beneficiază de toate condiţiile necesare şi respectă toate cerinţele unui antrenament modern, fiind dotată cu echipament şi materiale necesare în procesul de pregătire specifică disciplinei olimpice Taekwondo.

Aici se pot înscrie atât începători în acest stil de luptă, cât și avansați, care vor să facă performanță. La grupele de copii se pot înscrie fete și băieți cu vârsta cuprinsă între  18 ani, însă și adulții sunt așteptați să ia lecții în egală măsură.

Când vrei să faci mișcare ai multe opțiuni, de la fitness până la activități în aer liber. Sunt însă și sporturi mai puțin știute, care s-ar putea să te atragă. Spre exemplu Taekwondo, un sport considerat artă. E un antrenament care te disciplinează. Înveți tehnici utile în viața de zi cu zi, de la aranjarea ţinutei, până la strângerea de mână și mișcări de autoapărare. Pentru unii este un sport de tactică, pentru alţii este un sport de autoapărare. Practicanții vor îmbina arta Taekwondoului cu antrenamente de tip cardio/hit. Iar în paralel, dimineața de la ora 7.00,voi face antrenamente de tip crossfit. Pentru cei care vor să facă performanță, e bine să știe din start că Taekwondo cere sacrificii. Trebuie să-i dedicetimp și să își depășească anumite limite. La început, pentru copii totul trebuie să vină sub forma unor jocuri, pentru a prinde drag de sport. Apoi, ușor ușor, o să integrăm puțină tehnică în funcție de vârstă și capacitățile fiecărui copil”, ne-a declarat Adelina Alicia Mihai.

Dincolo de cursurile pe care le va susține pentru copiii și adulții ce vin aici pentru sport, antrenoarea va face un atrenament săptămânal gratuit pentru copiii cu diferite afecțiuni, cum sunt cei cu sindrom Down.

Citeste si

Canotorul Constantin Filip, participant activ la Campania „Sânge de campion”

Dumeșteanul Constantin Filip, campion balcanic și vicecampion european la canotaj în 2023, categoria Juniori, se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *