Gimnasta Daria Iancu, aproape de perfecțiune la Cupa „Nadia Comăneci”!

Aflată abia la cea de-a doua participare la un concurs oficial, bârlădeanca Daria Gabriela Iancu a cucerit nu mai puțin de patru medalii de aur la Cupa „Nadia Comăneci” la gimnastică artistică, desfășurată în acest week-end, în Onești. În total, delegația CSS Bârlad și-a îmbogățit palmaresul cu 18 medalii, dintre care cinci de aur, cinci de argint și opt de bronz.

Antrenorii de gimnastică din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au, din nou, toate motivele să fie mândri, întrucât una dintre elevele antrenate de ei a obținut rezultate excelente la cea de-a noua ediție a Cupei „Nadia Comăneci” la gimnastică artistică, desfășurată pe 19 mai, la Onești.

Astfel, Daria Gabriela Iancu, inclusă în categoria Junioare III, Nivel 7 (9 ani), a revenit acasă cu patru medalii de aur din șase posibile. Concret, micuța sportivă s-a impus atât în concursul la individual compus, cât și în finalele de la sărituri, paralele și sol. La aceeași categorie, Ioana Șerban a cucerit două medalii de argint la individual compus și la sol, Alessia Maria Tănase a obținut două medalii de bronz la bârnă și paralele, iar Maria Ciortan – o medalie de bronz în finala de la sol.

La categoria Junioare III, Nivel 6 (10 ani), CSS Bârlad a fost reprezentat de trei gimnaste, care au cucerit împreună nouă medalii. Miriam Giușcă a obținut o medalie de aur la bârnă, trei medalii de argint la individual compus, sol și paralele și o medalie de bronz la sărituri. Maria Giulia Cișmaru și-a îmbogățit palmaresul cu trei medalii de bronz la individual compus și în finalele de la paralele și sol, iar Ecaterina Marina Căldăraru a cucerit bronzul la bârnă.

„Secția de Gimnastică a CSS Bârlad a participat cu șapte sportive la cea de-a IX-a ediție a Cupei «Nadia Comăneci», desfășurată pe 19 mai, la Onești. Gimnastele au avut o evoluție foarte bună, astfel că toate au plecat medaliate și premiate. La această competiție, copiii care au urcat pe podium la individual compus au primit premii speciale, astfel: Daria Iancu a câștigat Bursa «Nadia Comăneci» în valoare de 500 de euro, Miriam Giușcă și Ioana Șerban au câștigat câte o bursă în valoare de 150 de euro, iar Giulia Cișmaru a primit o bursă de 100 de euro. Felicitări, copii muncitori, și mult succes în următoarele competiții! Felicitări antrenorilor pentru dăruire! Mulțumim părinților pentru susținere!”, ne-a declarat antrenoarea Ana Maria Iordache.

Trebuie spus că rezultatele obținute de micuțele gimnaste de la CSS Bârlad se datorează și eforturilor depuse de profesorii Ana Maria Iordache, Liviu Iordache, Sebastian Panaite și George Crupenschi. De altfel, la Onești, fetițele au fost însoțite de trei din cei cinci antrenori.

 

 

Citeste si

Mâine se oprește apa în Podeni și Munteni! Se realizează conexiuni la rețele de apă!

Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad , aduce la cunoștință bârlădenilor că în data de 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *