Gata vacanța pentru handbaliștii vasluieni!

După o binemeritată vacanță ce a debutat odată cu terminarea turului de campionat, în această săptămână, handbaliștii de la CSM Vaslui s-au reîntors la muncă. Aceștia au reluat antrenamentele și se pregătesc de returul campionatului. Lotul s-a reunit luni, 9 ianuarie, la Stadionul Municipal Vaslui, sub comanda antrenorilor Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu. În această primă săptămână, staff-ul tehnic va pune accent pe pregătirea fizică, cei doi tehnicieni fiind mulțumiți că niciun jucător nu a revenit la echipă cu kilograme în plus.

„Ne-am reunit cu gânduri pozitive. Vrem să ne pregătim cât mai bine, iar în meciul cu Minaur Baia Mare vrem să ne luăm revanșa pentru că aici, în tur, am făcut un meci slab și normal că meciul retur să fie altfel. Sunt bucuros că toți jucătorii sunt apți și abia îi aștept la meciurile de pregătire să văd cum se vor prezenta”, a declarat Bogdan Pralea, antrenorul principal al CSM Vaslui.

Potrivit oficialilor echipei, de la primul antrenament a lipsit motivat doar Amin Yousefinezhad, care se află în perioada de recuperare după ce a suferit o intervenție chirurgicală la ligamente. În schimb, a revenit în pregătiri Darius Dragon, care speră să ajungă la o formă bună până la startul părții a doua de campionat.

Dacă această săptămână e rezervată pregătirii fizice, de lunea viitoare, handbaliștii vor intra în sală, pentru antrenamente tehnico-tactice. În această perioadă de pregătire sunt programate trei jocuri amicale: două meciuri cu HC Buzău (pe 20 și 21 ianuarie) și un meci la Focșani (pe 28 ianuarie).

Liga Zimbrilor se va relua pe 4 februarie, vasluienii urmând a evolua în deplasare, cu Minaur Baia Mare.

Citeste si

Canotorul Constantin Filip, participant activ la Campania „Sânge de campion”

Dumeșteanul Constantin Filip, campion balcanic și vicecampion european la canotaj în 2023, categoria Juniori, se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *