Echipa medicala a Spitalului Barlad la al patrulea medic nou!

Conducerea spitalului bârlădean îi urează bun venit doamnei doctor Andra Catalina Ganea, medicul psihiatru care întregește echipa medicală a unității sanitare bârlădene. Este medic specialist, are 31 de ani și s-a nascut în Vaslui.  

A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universității “Gr.T.Popa” Iasi. În circa două săptămâni, doamna doctor va finaliza rezidențiatul efectuat în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iasi.Trebuie spus ca în luna februarie, doctor Andra Catalina Ganea promovat consursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Psihiatrie in cadrul Centrului de Sănătate Mintala, si va începe activitatea in luna aprilie. Începând cu luna ianuarie asigura deja si continuitatea in linia de garda in sectia de psihiatrie, „o experienta noua, dar atat de utila„, a declarat cu sinceritate doamna doctor.

„Am ales psihiatria pentru ca permite abordarea complexa a pacientului atat din punct de vedere somatic cat si psihic, precum si datorita faptului ca in fiecare zi cunosti povesti de viata noi, ale omului, devenit ulterior pacient, povesti ce releva cat de complexa este mintea umana si totodata cat de fragilă este sanatatea mintala„, prezinta medicul Andra Catalina Ganea.

Echipa medicala a Centrului de Sanatate Mintala are ca obiectiv imbunatatirea starii de sanatate a populatieisi prestarea unor servicii medicale intr-un sistem eficiente, orientat in permanenta in slujba pacientului psihic. Multumim doamnei doctor Ganea și îi dorim mult succes in cariera”, a precizat conducerea Spitalului de Urgența “Elena Beldiman” din Barlad.

Citeste si

Mâine se oprește apa în Podeni și Munteni! Se realizează conexiuni la rețele de apă!

Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad , aduce la cunoștință bârlădenilor că în data de 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *