Deputatul Popica și fiul său, ajutoarele lui Moș Crăciun

Chiar dacă mai sunt aproape două săptămâni până la sărbătoarea nașterii lui Iisus, câteva familii cu o situație materială precară din comunele Costești și Zorleni au fost deja vizitate de Moș Crăciun.

Bărbosul a fost ajutat de deputatul Eduard-Andrei Popica și de fiul său Victor, care au dorit să contribuie direct la bucuria celor vizitați de Moș, fie că vorbim de copii, adulți ori vârstnici. Mai ales că suntem în luna cadourilor, când lumea încearcă să fie mai darnică și mai deschisă la faptele bune. În acest fel, parlamentarul a dorit să îi transmită lui Victor de mic dorința de a face bine și de a se implica în campanii umanitare, în special atunci când ținta acțiunilor sunt copiii.

„Am fost primiți cu brațele deschise de cei mici și familiile lor, iar bucuria a fost pe măsură când au desfăcut cadourile pline cu dulciuri, jucării și hăinuțe. Și părinții au primit alimente, astfel încât sărbătoarea Crăciunului să fie așa cum trebuie în casele lor. Tuturor le mulțumesc pentru ziua pe care am petrecut-o împreună, iar familiilor vizitate le urez Crăciun fericit și un An Nou mai bun!”, a transmis deputatul Popica.

Cele două ajutoare ale lui Moș Crăciun au fost însoțite de primărița comunei Zorleni, Paula Hultoană, preedintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat (TSD) Vaslui, Vlad Ghețu, și o parte din echipa TSD.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *