Deputatul Popica, prezent la un eveniment important: 65 de ani de la înființarea Liceului „Mihai Eminescu” Bârlad

În aceste zile, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad aniversează 65 de ani de la înființare. Cu acest prilej, conducerea unității liceale a pregătit o serie de manifestări, printre invitații prezenți la eveniment numărându-se și deputatul Eduard-Andrei Popica. 

„Am dorit să fiu prezent la acest eveniment din trei motive: în primul rând, din respect pentru istoria acestui liceu și pentru ceea ce a făcut pentru atâtea generații de elevi, în al doilea rând, pentru faptul că, în 1979, mama mea a absolvit acest liceu, pe atunci liceu pedagogic, și, în al treilea rând, dar nu și cel din urmă, pentru că atât fiul meu cât si nepoții mei învață în acest liceu. Am fost captat pe parcursul evenimentului de discursurile profesorilor care au fost prezenți, printre ei numărându-se unii care au participat la deschiderea liceului din anul 1958. Doresc mult succes profesorilor în activitatea desfășurată, celor care s-au pensionat să îi felicitam pentru tot ceea cea au făcut pentru generațiile trecute, iar Luceului „Mihai Eminescu” un călduros La mulți ani!”, a transmis parlamentarul.

De menționat că, la activitatea aniversară desfășurată în cancelaria liceului, au participat elevi, actuale și foste cadre didactice, dar și reprezentanți ai administrației locale, ai Prefecturii Vaslui și ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *