Dansatorii Clubului Copiilor „Spiru Haret” Bârlad au luat cinci premii I

de Crina BUTA

În perioada 19 – 21 aprilie, copiii din cinci trupe de dans de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad au participat la un maraton internațional al dansului intitulat „Ghiocelul de Argint” din Arad și la un Concurs Național „Flori pentru mama” de la Focșani. Toate cele cinci trupe de dans de copii din Bârlad au luat doar locul I.

Acest weekend a fost unul maraton pentru copiii de la Cercul de Dans popular și modern de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad, coordonați și antrenați de profesorii Monica Moraru și Mathias Alexandru Ichim. Cele cinci formații de performanță au participat la Concursul Internațional „Ghiocelul de argint” din Arad și la Concursul Național „Flori pentru mama” de la Focșani.

La concursul internațional „Ghiocelul de Argint”, dezfășurat între 19-21 aprilie, au participat peste 900 de copii, iar bârlădeni au fost doar 33, și anume trupele Bimbo și Splendid – , ambele trupe ocupând locul I!

La concursul național de la Focșani, care a avut loc pe 21 aprilie, au fost peste 1.400 de copii, iar de la Bârlad, de la Clubul Copiilor „Spiru Haret”, au fost trei trupe cu 70 de elevi în total. Este vorba despre trupele Mini Kids juniori (4-6 ani), Mini Kids (6-9 ani) și Mega Crew (8-9 ani), toate cele trei trupe ocupând locul I. Așadar, elevii și prichindeii bârlădeni dansatori au obținut cinci premii I.

„În spatele acestor premii se află o muncă imensă. Trupele de performanță Bimbo și Splendid, pentru a obține aceste rezultate, în ultimele două luni, au stat în fiecare zi la sală cel puțin trei ore! Sper din suflet ca instituțiile abilitate să țină cont de rezultatele acestor copii”, ne-a declarat Monica Moraru, profesor coordonator de la Cercul de Dans popular și modern.

Citeste si

Trotuare și piste pentru biciclete, aproape finalizate la Bârlad!

Crina BUTA Cel mai ambițios proiect de modernizare a Municipiului Bârlad, care prevede și ample …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *