Cinci noi sensuri unice devin funcționale în Vaslui

La două luni de la dezbaterea publică inițiată de municipalitatea vasluiană în legătură cu o investiție ce are drept efect fluidizarea traficului rutier din oraș, urmează să fie puse în funcțiune cele cinci noi sensuri unice prevăzute în respectivul proiect. Asta după ce, anterior, acestea au fost aprobate și de consilierii locali vasluieni.

În cursul zilei de miercuri, 11 ianuarie, reprezentanții Primăriei Vaslui au publicat pe pagina de socializare a instituției o informare prin care aduc la cunoștința cetățenilor că, în cursul săptămânii viitoare, vor deschide traficului rutier cinci noi sensuri unice, menite să fluidizeze circulația din oraș. Este vorba despre niște sensuri unice pentru care, în urmă cu două luni, municipalitatea cerea părerea cetățenilor despre variantele propuse, menționând că, anterior, au fost dezbătute și aprobate în Comisia de reglementare a circulației pe drumurile publice.

„În săptămâna 16 – 22 ianuarie 2023, Primăria municipiului Vaslui anunță punerea în funcțiune a noului pachet de sensuri unice, aprobate conform HCLM nr. 229/22.12.2022, în vederea fluidizării traficului rutier pe următoarele străzi: a) str. Peneș Curcanul, din dreptul blocului 286 până la intersecția cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea, sensul de mers către intersecția cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea; b) str. Tudor Vladimirescu, din dreptul intersecției cu str. Mihai Racoviță până la intersecția cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea, sensul de mers către intersecția cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea; d) str. Dimitrie Cantemir din dreptul Aquavas – Stația de tratare a apei potabile până la intersecția cu str. Căpitan Filote Claudiu, sensul de mers către intersecția cu str. Căpitan Filote Claudiu; d) str. Eternității, din dreptul intersecției cu str. Alecu Donici până la intersecția cu str. Ion Creangă, sensul de mers către intersecția cu str. Ion Creangă; e) str. Smârdan, din intersecția cu str. Anton Pann până la intersecția cu str. Cuza Vodă, sensul de mers către intersecția cu str. Cuza Vodă”, a precizează prof. Clitemnestra Geanina Tofan, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Vaslui.

Aceasta a menționat că, în această perioadă, echipaje ale Poliției Locale Vaslui vor supraveghea alternativ zonele supuse atenției și vor îndruma conducătorii auto pentru conformare la noile indicatoare rutiere.

 

Citeste si

Canotorul Constantin Filip, participant activ la Campania „Sânge de campion”

Dumeșteanul Constantin Filip, campion balcanic și vicecampion european la canotaj în 2023, categoria Juniori, se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *