Centenar la Iana! O femeie a împlinit 100 de ani, caz nemaiîntâlnit la Iana de mai mult de 30 de ani!

Astăzi, în comuna Iana, a fost sărbătorit un moment cu totul special: Doamna Catina ZALDEA a împlinit 100 de ani. Nu este doar o zi mare pentru ea, ci și pentru membrii comunității, familia și prietenii care au avut onoarea o cunoască și învețe de la ea. Catinca, cea mai vârstnică femeie din Iana, a fost astăzi, 11 mai, în centrul atenției, sărbătorită cu căldură și iubire de toți cei prezenți, inclusiv primarul Ionuț Totolici și preotul paroh Danile Pleșu. Catinca ZALDEA, este născută pe 11 mai 1924. Este duvă din anul 1995. A născut cinci copii, din care doar doi mai trăiesc. Are 15 nepoți și 14 strănepoți.  Dar cel mai important este faptul în comuna Iana nu a mai împlinitun consătean 100 de ani de la … Revoluția din decembrie 1989!

În acest secol de viață, bunica Catinca a trăit multe experiențe, atât bucurii cât și tristeți, însă mereu a rămas un izvor nesecat de veselie șiî nțelepciune. A avut întotdeauna o credință profundă care i-a ghidat pașii și i-a adus liniște în momentele grele. La venerabila vârstă de 90 de ani, șia exprimat dorința de a trăi până la 100 de ani, o speranță care astăzi, 11 mai, cu bucurie vedem s-a împlinit.

”Ne-am adunat cu toții pentru a-i mulțumi pentru anii de povești și înțelepciuni pe care ni le-a împărtășit și pentru a-i ura sănătate și fericire. Doamna Catinca Zaldea, așa cum știu cei apropiați, sunteți o inspirație pentru noi toți și mulțumim sunteți parte din comunitatea noastră. La mulți ani fericiți și sănătoși!”, ia transmis primarul comunei Iana, Ionuț Totolici, care i-a oferit și multe cadouri!

La împlinirea unui secol de viaţă, bătrâna Catinca a primit flori, diplome un tort mare, o icoană și bani, care vor sosi după ce vor fi aprobați de Consiliul Local Iana.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *