„Bikerboyz” Bârlad, invitație de neratat pentru amatorii de distracție din toată țara: Poftiți la Festivalul „MotorFest”!

În acest week-end, Clubul „Bikerboyz” Bârlad va organiza un eveniment așteptat un an întreg de motocicliștii din întreaga țară, respectiv cea de-a patra ediție a Festivalului „MotorFest”. Pe cei interesați îi așteaptă trei zile de distracție cu numeroase activități, inclusiv cu concerte susținute de formații și artiști de renume din țară. Ca și în 2023, evenimentul se va desfășura pe terenurile de antrenament ale Stadionului de rugby „Rulmentul”, maestru de ceremonii fiind „Dus cu VACA.

„«Bikerboyz» Bârlad organizează a patra editie a Festivalului «MotorFest», în Bârlad, la care vă așteptăm să petrecem memorabil alături de prieteni. Acest festival, unic în zona Moldovei, va fi o ocazie pentru locuitorii județului Vaslui, motocicliștii și prietenii din întreaga țară să se întâlnească, să socializeze și să împărtășească aceeași pasiune. Pe parcursul festivalului, veți avea ocazia să vă bucurați de spectacole live cu muzică pop, folk, rock și metal, să vă relaxați în zona de camping, să degustați produsele «Street Food» și să participați la o serie de activități pentru motocicliști și pasionați de motociclete. Vom avem multe concursuri cu premii surpriză. În fiecare seară, pe scenă vor concerta artiști renumiti ai rock-ului românesc, precum Direcția 5, Fără Zahăr, Partizan, The Zoo (tribut Scorpions) și mulți alții. Vor concerta mai mult de 12 trupe. Încheiem serile festivalului în jurul focului de tabăra cu folk-istul Codruț Șușnea”, este invitația lansată de reprezentanții „Bikerboyz” Bârlad.

Ca o noutate, în acest an, și cei mici se pot simți bine la festival. Pentru părinții care vor să „se aboneze” la cele trei zile de distracție, dar nu au unde să își lase copiii, organizatorii le-au pregătit o surpriză. Mai exact, un colțișor destinat celor mici, unde aceștia pot lua parte la diverse activități distractive.

Dragi părinți, vreți să îi aduceți pe cei mici la Festivalul «MotorFest»? Kids Corner-ul este soluția ta! Da, ai auzit bine, anul acesta vom avea un colțișor pentru copii, susținut de Clubul Animatorilor de la Liceul Pedagogic «Ioan Popescu» Bârlad, unde aceștia pot participa la diverse activități distractive, dar și relaxante! Văașteptăm!”, mai anunță reprezentanții „Bikerboyz” Bârlad.

Cei interesați să ia parte la „MotorFest” vor putea avea acces la eveniment contra unui tarif de 50 de lei.

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *