Apel către iubitorii de animale din Bârlad: 16 căței vor să aibă căsuța lor!

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân din Bârlad a început să-și facă treaba pe străzile din oraș. Numai în perioada 15-19 mai, muncitorii de la Reiser SA au prins 27 de câini fără stăpâni, printre care s-au numărat și două cățelușe cu 13 pui.

„Fac un apel către iubitorii de animale să viziteze padocul și să adopte aceste ființe. Sunt deja 16 căței care, în zilele următoare, împlinesc cele 21 de zile, conform legii, de când au fost capturați. Ei sunt deparazitați, sterilizați, sociabili și așteaptă să aibă și ei stăpâni”, a declarat Daniel Buzamăt, managerul Reiser SA.

Potrivit acestuia, în total, în prezent, în padocul municipalității sunt cazați 88 de adulți (femele și masculi) și 46 de pui.

„În urma mediatizării, șapte câini au fost adoptați de către oameni cu suflet bun, care au răspuns invitației noastre de a adopta, nu de a cumpăra”, a mai transmis managerul Reiser SA, Daniel Buzamăt.

Bârlădenii interesați pot veni la padoc de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-16.00, pentru a vedea câinii găzduiți în cuștile adăpostului poblic. Fotografii și detalii despre cățeii capturați sunt postate atât pe pagina de Facebook, cât și pe site. Pentru mai multe informații sau pentru sesizări, bârlădenii au la dispoziție numărul de telefon 0235/432.233.

 

Citeste si

Piloții ACS Club Off Road Bârlad, locul doi la Cupa „Curita Sticlărie” 2024

Rezultat extraordinar obținut, în acest week-end, de un echipaj din cadrul ACS Club Off Road …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *